Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

Kirpykla Vilniuje – ar svarbiausia kaina?

Kirpykla Vilniuje – dažnai ieškoma įstaiga. Jei kirpyklos ieškote internete, „Google“ jums greičiausiai siūlo pridėti žodį „pigiai“. Tai sufleruoja, kad vienas iš pagrindinių kriterijų yra kaina. Bet ar tikrai?

Kur pigiausia apsikirpti?

Tendencijos tokios: pigiausia apsikirpti mažesniuose miestuose, rajonuose. Pigiausias yra vyriškas kirpimas. Keli eurai – ir atrodote tvarkingai.

Ar įmanoma nebrangiai susitvarkyti šukuoseną Vilniuje? Tai sąlyginis klausimas, mat ir klientų pageidavimai skiriasi, ir plaukų ilgis nevienodas. Vis dėlto naivu tikėtis, kad sostinės centre bus mažesnė kaina nei, pavyzdžiui, Jurbarko rajone. Kita vertus, visada dera pamąstyti, ar tikslingiau sutaupyti, ar atseikėjus didesnę sumą džiaugtis puikia šukuosena.

Ne kiekviena kirpykla Vilniuje pabrėžia pigumą, tačiau tai nereiškia nieko blogo. Kaip premium klasės automobilis kainuoja daugiau, taip ir profesionalus nepaprastų šukuosenų kūrimas įkainojamas solidesnėmis sumomis.

Skirtingos procedūros

Tiek tęsiant temą apie kainas, tiek norint aptarti visą kirpimo paslaugų rinką, neišvengiamai tenka kalbėti apie skirtingas procedūras. Tarkim, per keletą valandų kirpykloje apsilankė penki klientai – du vyrai ir trys moterys. Ir kiekvienu atveju norai skiriasi. O kiek plaukų tipų! Ne tik ilgis ar spalva, bet ir specifiniai ypatumai tarsi kalba už save, tad kirpimas paprasčiausiai negali būti identiškas.

Kiekvienas klientas gali kelti savitas problemas: kam plaukai aplink ausis auga netvarkingai, kam šonai nesimetriški, kam pakaušyje plaukai neklusnūs…

Atsižvelgimas į pageidavimus

Labai svarbu, kad užsukus į kirpyklą būtų mandagiai pasitinkama. Jei žmogus ko nors pasiteirauja, tai tikisi atsakymo. Kartais norisi ir patarimo: gal šonus kirpti trumpiau nei įprastai, o gal tiktų šukuosena kaip štai to Holivudo aktoriaus…

Jei atsižvelgiama į pageidavimus ir patariama, formuojamas profesionalus įvaizdis. Jei neatsižvelgiama ir nepatariama, viskas priešingai. Ne paslaptis, kad kirpyklos tikisi lankytojų, bet jų daug tik tada, kai dirbama profesionaliai.

O apibendrinimas jau aiškus: Vilniuje įsikūrusiose kirpyklose kaina gal ir nėra paskutiniame plane, bet pirmiausia siekiama estetikos, kokybės, gero bendro rezultato. Jei lygintume, ar svarbiau kirpimo kokybė, ar kaina, pirmas variantas neabejotinai laimėtų.

Kartais norisi ir patarimo: gal šonus kirpti trumpiau nei įprastai, o gal tiktų šukuosena kaip štai to Holivudo aktoriau, o gal išvis – užtenka plaukų kirpimo mašinėlės?

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Vyrams tai pigiausia nusipirkt plauku kirpimo masinele ir namie prasyti bobos,kad nusienautu seveliura. Na bent jau tiems,kuriems uztenka vienu numeriu be jokiu navarotu apsikirpti,jau per pirmus metus ta masinele atsipirks. Anksciau eidavau Ukmergeje i ta vadinama "buitini" centre kirptis,prie lito vienu numeriu kainuodavo 5lt,veliau 7lt...prie euro jau tapo 3-5€. Jau keli metai nebuvau,kai nukirpo uz 5€ tai is kirpyklos tiesiu taikymu per kelia i topo centra plauku kirpimo masineles pirkt ir daugiau i kirpykla nebegrizau. Plauku kirpimo masinele man jau keliariopai atsipirko,2 kart i menesi 1 numeriu nusisienauju piktzoles o ziema 1 kart i menesi 2 numeriu ir man gerai.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas