Aktualijos, Naujausi

„Maxima“ Anykščių gatvėje bus renovuota

Nuo rugpjūčio 27 dienos atnaujinimui uždaroma Anykščių gatvėje esanti parduotuvė „Maxima“. Planuojama, kad po rekonstrukcijos ji duris pirkėjams atvers gruodžio mėnesį.

Kaip „Gimtajai žemei“ pasakojo UAB „Maxima LT“ Komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento atstovas ryšiams su visuomene Paulius Stonis, investicijos į parduotuvės rekonstrukciją sieks apie 2 mln. eurų.

Atnaujinimo metu ketinama rekonstruoti tiek ukmergiškių pamėgtos parduotuvės fasadą, tiek vidų. Pasak P. Stonio, bus ne tik sumontuota naujausia prekybos įranga, atnaujintas interjeras, bet ir dvigubai išaugs prekybos plotas. Pirkėjai prekių galės rasti ir šio pastato, esančio Anykščių g. 6, antrajame aukšte.

Parduotuvės atnaujinimo metu visi joje dirbantys darbuotojai atostogaus, o kiek vėliau laikinai prisijungs prie kitų Ukmergėje veikiančių parduotuvių „Maxima“ kolektyvų.

„Po renovacijos dėl išaugusio prekybinio ploto Anykščių gatvėje veikiančiai parduotuvei reikės iki 10 naujų darbuotojų, todėl prekybos tinklo „Maxima“ administracija ukmergiškius kviečia sekti darbo skelbimus svetainėje http://karjera.maxima.lt“, – informavo atstovas ryšiams su visuomene.

P. Stonis pridūrė, jog minėtoje parduotuvėje iki uždarymo vyksta įvairios išpardavimo akcijos: „Paskutinę parduotuvės darbo dieną, rugpjūčio 26-ąją, visoms prekėms, išskyrus periodinę spaudą, bus taikoma 50 proc. nuolaida, o šviežiam maistui nuo 12 val. – 30 proc. nuolaida“.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Jo jo atostogaus. Ars ziedo g maximoj. Uzjauciu. Ir ziedo g beprotnamio darbuotojus uzjauciu. Iki gruodzio bus ka veikti

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas