V. Petronis.

Aktualijos

Susirinko į tradicinį sąskrydį

Rugpjūčio 10-ąją Pabaisko seniūnijoje, Maigių kaime, vyko jau tradiciniu tapęs LSDP Ukmergės skyriaus sąskrydis. Į šventę susirinko nemažas būrys skyriaus narių. Tai, kaip pažymėjo skyriaus pirmininkas Valdas Petronis, dar kartą įrodė, jog socialdemokratai geba suvienyti savo narius ne tik darbe, bet ir šventėje.

Iškilminga šventė prasidėjo skyriaus grupių prisistatymu. Į sąskrydį atvyko LSDP Širvintų skyriaus tarybos nariai: pirmininko pirmasis pavaduotojas Gediminas Voveris, rinkimų štabo pirmininkas Laimonas Judeikis, atstovė spaudai Elvyra Ramaneckienė ir Alius Mikalajūnas. Susirinkusiuosius sveikino LSDP Vilniaus miesto skyriaus pirmininkė Auksė Kontrimienė, skyriaus veiklos organizatorius Valdas Šereika.

Sąskrydį atidarė Ukmergės skyriaus pirmininkas. „Džiaugiuosi jus visus matydamas mūsų tradicinėje šventėje. Ateityje mūsų laukia rimti darbai, tačiau šiandien gyvenkime ir džiaukimės! Būkime linksmi, energingi, skleiskime gerą nuotaiką“, – sveikino ir puikios šventės visiems linkėjo Ukmergės socialdemokratų pirmininkas, kandidatas į Ukmergės rajono mero postą V. Petronis.

Sąskrydyje vyko sportinės varžybos, kurių metu susirinkusieji turėjo galimybę dalyvauti įvairiose komandinėse rungtyse. Linksmas šurmulys, netikėtumai bei įvairios veiklos džiugino dalyvius.

Geriausiai pasirodžiusius sporto rungtyse V. Petronis pradžiugino simbolinėmis dovanomis. Padėkos prizai įteikti organizatoriams, skyriaus nariams, kurie prisidėjo organizuojant renginį.

Vakaro metu šventės organizatoriai dalyvius vaišino ant laužo virta koše, vyko smagi diskoteka.

G. ž.“ inform.

Socialdemokratai susirinko į šventę.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • lt :
    Labai jau mazai tu socialdemokratu -su sveciais ir su savais - gal apie trisdesimt.Rajono skyriuje turetu buti bent pora simtu, kazkas cia netaip su ta partija...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas