J. Dauniui Padėkos ženklas įteiktas už Nepriklausomybės paminklo atstatymą.

„Didžiausia Lietuvos kryžkelė - istorijos sūkuriuose“, Aktualijos

Nuopelnus įvertino Padėkos ženklu

Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga Vasario 16-ąją Kultūros centre vykusio šventinio vakaro metu keturiems ukmergiškiams buvo įteikti Mero padėkos ženklai.

Buvęs ilgametis AB „Ukmergės keliai“ vadovas, tuometinės Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio Ukmergės iniciatyvinės grupės narys Juozas Daunys apdovanotas už Laisvės ir Nepriklausomybės simbolių liudijimą ir asmeninį indėlį organizuojant paminklo „Lituania Restituta“ atstatymą.

Klubo „Miško broliai“ vadovas Artūras Grigucevičius apdovanojimą pelnė už Lietuvos partizanų atminimo ir partizaninio judėjimo istorijos išsaugojimą bei aktualizavimą, patriotizmo ir meilės tėvynei ugdymą.

Dukstynos pagrindinės mokyklos istorijos mokytojai metodininkei Vidai Pulkauninkienei Padėkos ženklas įteiktas už išskirtines tautiškumo, pilietiškumo bei tolerancijos pamokas Ukmergės krašto jaunuomenei ir visai bendruomenei, kūrybiškai įamžinant ir įprasminant svarbiausius mūsų krašto istorijos momentus.

Ukmergės kraštotyros muziejaus muziejininkas Raimondas Ramanauskas apdovanotas už gilų ir nuoseklų mokslinį darbą tyrinėjant Ukmergės krašto ir žmonių istoriją, už šios istorijos sklaidą ir ypatingą atsidavimą muziejininko profesijai.

Apdovanojimus įteikė savivaldybės meras R. Janickas ir administracijos direktorius S. Jackūnas.

R. Ramanauskui padėkota už muziejininko veiklą.

V. Pulkauninkienei apdovanojimas įteiktas už įprasminamus istorinius momentus.

A. Grigucevičius įvertintas už meilės tėvynei ugdymą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas