Vaikams organizuota daug priemonių.

Jaunimas

„Krepšinio olimpiada“

Vilma GRIGIENĖ

Sporto centro krepšinio skyriaus mokytoja

Rugsėjo 8 dieną Sporto centro krepšinio skyriaus mokytojai į miesto stadioną sukvietė rajono pirmokus dalyvauti „Krepšinio olimpiados“ šventėje. Didelį būrį sportiškai nusiteikusių vaikų palydėjo jų mokytojos ir tėveliai. Į renginį atvyko mokiniai iš Dukstynos, Užupio, „Šilo“, Deltuvos pagrindinių mokyklų, mokyklos-darželio „Varpelis“ bei Želvos ir Taujėnų gimnazijų.

Visus pasveikino Sporto centro direktorius Vytautas Tutlys, savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Rasa Ragelytė-Kraucevičienė, Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) direktorė Audra Ginelevičienė. LMKL projekto „Tapk krepšinio žvaigžde“ ambasadorė ukmergiškė Rima Valentienė ragino vaikus aktyviai judėti, sportuoti ir tapti žymiais krepšininkais.

Policijos pareigūnės ir Amsis mokė saugaus eismo taisyklių.

Policijos pareigūnės ir Amsis mokė saugaus eismo taisyklių.

Vaikai varžėsi linksmosiose estafetėse, mankštinosi grojant muzikai, fotografavosi su krepšinio žvaigždėmis ir sporto trofėjais.

Šventėje dalyvavo ir saugaus eismo pamokėles „Saugiai – į mokyklą, saugiai – į treniruotę“ organizavo rajono Policijos komisariato pareigūnės bei vaikų draugas Amsis.

Renginio metu į krepšinio treniruotes mergaites ir berniukus kvietė mokytojai Rita Troškienė ir Saulius Grigas. „Krepšinio olimpiadą“ koordinavo ir vedė Anželika Martikonienė, jai padėjo jaunieji krepšininkai.

Olimpiados organizatoriai vaikams dovanojo saldumynų, o klasei – krepšinio kamuolį.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas