Sportas

„Sportas – vaistas nuo visų ligų“

Birželio 3-5 dienomis, gražų saulėtą savaitgalį, Sporto centro dziudo skyriaus ir dziudo klubo sporto mokytojai, auklėtiniai ir jų tėveliai su šūkiu „Sportas – geriausias vaistas nuo visų ligų“ išvyko į sportinę stovyklą Šventupėje. Joje dalyvavo daugiau kaip 50 sportininkų ir jų tėvelių.

Stovyklos metu vyko linksmosios estafetės, žaidimai tiek tarp sportininkų, tiek tarp tėvelių ir mamyčių.

Sportininkai buvo suskirstyti į penkias komandas. Susumavus trijų dienų rezultatus po kvadrato, smiginio, šaudybos, žolės riedulio, futbolo rungčių, pirmą vietą iškovojo „Alfa-Beta“ komanda (Deimantė Sakalauskaitė (kapitonė), Austėja Šidlauskaitė, Artūras Jakavičius, Dovydas Sadauskas, Deimantė Jankauskaitė, Martynas Dolgovas).

Tėveliai ir mamytės varžėsi žolės riedulio, smiginio, kvadrato, baudų metimo su bokso pirštinėmis rungtyse. Laimėjo mamyčių komanda.

Taip pat vyko varžybos tarp sportininkų ir jų mamyčių-tėvelių komandų. Rezultatu 2:1 nugalėjo sportininkai.

Taip pat draugiškai bendrauta su Šventupės bendruomenės vaikais ir surengtos futbolo varžybos. Kadangi šventupiečiai labiausiai mėgsta futbolą, dziudo skyriaus auklėtiniai jiems pralaimėjo rezultatu 5:12.

Stovyklos metu vaikams buvo rodomi žaidimai, kuriuos galėtų žaisti laisvalaikio metu: lėkštės svaidymo, žvejybos, kimštinio kamuolio mėtymo, karštos bulvės mėtymo su dziudo elementais ir t. t.

Smagiai paatostogavę, sekmadienį visi išvyko į Lyduokius, iš kur Siesarties ir Šventosios upėmis baidarėmis grįžo į Ukmergę.

Organizatoriai dėkoja stovyklos rėmėjams UAB „Ukmergės ginklai“ vadovui Arūnui Liukaičiui, UAB „Geras skonis“, Kastyčiui Kvietkauskui.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas