Futbolo komanda iškovojo kelialapį į finalinį turnyrą.

Sportas

Jasiuliškiečiai tapo čempionais

Kauno Dariaus ir Girėno stadione vyko jubiliejinis dešimtasis Tarptautinės žmonių su negalia futbolo lygos turnyras SENI CUP 2016. Jose dalyvavo dvylika geriausių šalies futbolo rinktinių. Tarp jų buvo ir Jasiuliškių socialinės globos namų komanda. Jasiuliškiečiams futbolininkams vadovauja treneris Rolandas Baronas, jam labai talkina vairuotojas Alvydas Griškevičius.

Pirmąsias rungtynes laimėję minimaliu skirtumu 1:0 prieš Dūseikių komandą, jasiuliškiečiai įsibėgėjo ir kelyje į čempionų titulą „nušlavė“ Suvalkijos, Veisiejų, Šiaulių komandas, o finale net 4:0 sutriuškino Prūdiškių rinktinę.

Iškovota pirma vieta ir pagrindinis prizas – kelionė į Lenkijos atvirąjį SENI CUP čempionatą, kuris liepą vyks Torunės mieste. Čia kovos ir svečiai iš Baltarusijos, Latvijos, Estijos, Rusijos.

Jasiuliškiečių komandos treneris ypač džiaugiasi savo komandos vartininku Denisu Solodiankinu, kuris per visą turnyrą į vartus nepraleido nė vieno kamuolio, o puolėjas Pavelas Kirilovas įmušė net septynis įvarčius. Prie komandos sėkmės taip pat prisidėjo Vilius Dobrovolskas ir Raimondas Saladinskas, įmušę po įvartį, Vitoldas Ginevičius, Jurijus Ginevičius ir Aurimas Novikovas.

Pasak R. Barono, prie pergalės daug prisidėjo ir dažnos draugiškos varžybos su Vidiškių pagrindinės mokyklos mokiniais, kurių komandai atstovauja šeštokai Juozas Arštikis, Simonas ir Dominykas Kaseliai, Kostas Ivas ir Ugnius Kančelskis, lankantys profesionalias futbolo treniruotes. Moksleiviai negailėjo gerų patarimų, pamokymų, kaip elgtis vienoje ar kitoje žaidybinėje situacijoje.

Su taure, diplomais, medaliais ir pagrindinio prizo kelialapiu grįžusiai komandai Jasiuliškių socia-linės globos namuose surengtas garbingas sutikimas ir pagerbimas. Visus sveikino draugai, darbuotojai, globos namų direktorius Vilius Petrauskas bei direktoriaus pavaduotojas Algirdas Gimžauskas. Kavinukėje čempionų laukė gardžios vaišės. Sportininkai dalijosi savo patirtais įspūdžiais, pasakojo apie įspūdingą atidarymo ir uždarymo programą.

Neeiline futbolininkų pergale džiaugėsi ir Jasiuliškių socialinės globos namų direktorius. Jis pažadėjo pagalbą ruošiantis išvykai į Lenkiją.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas