Ukmergiškis nužudytas varžytinėse įsigytame name.

Kriminalai, Naujausi

Aptikti galimo žudiko pėdsakai

Rugsėjo 10-ąją Ukmergėje, Linų gatvėje, buvo rastas nužudyto 47-erių ukmergiškio kūnas su šautinėmis žaizdomis. Iki šiol įtariamasis nėra sulaikytas, tačiau įvykį tiriantys pareigūnai turi informacijos, jog galimas žudikas pabėgo į užsienį ir šiuo metu slapstosi Šveicarijoje.

Ikiteisminį tyrimą dėl šio nužudymo kontroliuojantis Vilniaus apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Tomas Čepelionis respublikinei žiniasklaidai šią savaitę prasitarė, jog bėglio pėdsakai aptikti Šveicarijoje.

Šią informaciją „Gimtajai žemei“ patvirtino ir Lietuvos generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė. Ji patikino, kad ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo Ukmergėje yra atliekamas intensyviai, vykdomi būtini proceso veiksmai, tiriamos įvairios versijos. Viena jų gali būti, jog 47-erių ukmergiškis buvo nužudytas kilus konfliktui dėl šio namo, kurį įtariamasis prarado dėl skolų. Galimai jis bandė susitarti su nauju savininku, kad šis grąžintų namą, bet nepavyko, todėl ir griebėsi ginklo.

„Šiuo metu turimi ikiteisminio tyrimo duomenys leidžia pagrįstai manyti, kad nužudymu įtariamas asmuo yra užsienio šalyje“, – informavo G. Vitkauskaitė-Šatkauskienė. Anot jos, siekiant nepakenkti tyrimui, detalesnė informacija apie jo eigą kol kas neteikiama.

Po šio įvykio pareigūnai buvo užsiminę, jog nužudymą galėjo įvykdyti anksčiau reikalų su teisėsauga turėjęs 49-erių buvęs namo, kuriame įvyko nusikaltimas, savininkas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Vietine :
    Burtininkai ...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas