Deltuvos seniūnijos virvės traukikai buvo stipriausi.

Naujausi, Sportas

Dalyvavo seniūnijų zoninėse varžybose

Arvydas PĖŠINA

 

Utenoje vyko XIII Lietuvos seniūnijų žaidynių zoninės varžybos. Jose dalyvavo septynių rajonų – Utenos, Ignalinos, Zarasų, Anykščių, Molėtų, Visagino ir Ukmergės komandos. Mūsų rajonui atstovavo septynios komandos iš įvairių seniūnijų, kurios varžėsi šešiose rungtyse.

Tinklininkės, nugalėjusios Ignalinos ir Zarasų ekipas, pralaimėjusios Visagino ir Utenos sportininkėms, užėmė trečią vietą. Deltuvos seniūnijos vyrai, laimėję prieš anykštėnus, tačiau nusileidę Utenos ir Visagino komandoms, buvo penkti. Penktą vietą deltuviškiai užėmė ir smiginio varžybose.

Stalo teniso rungtyje Ukmergės miesto seniūnijos komanda laimėjo trečią vietą. Ukmergiškiai įveikė ignaliniečius, bet pralaimėjo varžovams iš Zarasų. Tos pačios seniūnijos komanda iškovojo antrą vietą šaškių varžybose. Mūsų šaškininkai nugalėjo Ignalinos atstovus, lygiosiomis sužaidė su varžovais iš Utenos ir Zarasų, bet pralaimėjo anykštėnams.

Geriausiai sekėsi šachmatininkams ir virvės traukikams. Ukmergės seniūnijos šachmatininkai nugalėjo Anykščių ir Utenos komandas, o Deltuvos seniūnijos virvės traukikai privertė pasiduoti Utenos ir Zarasų sportininkus.

Moterų tinklinio, šaškių, šachmatų ir virvės traukimo komandos dalyvaus rugsėjo 26 dieną Palangoje vyksiančiose finalinėse seniūnijų sporto žaidynėse.

 

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas