Moksleiviai prie lėktuvo...

Aktualijos, Jaunimas, Naujausi

Ukmergiškius su Rugsėjo 1-ąja pasveikino lėktuve „Boeing“

 

Ši Mokslo ir žinių dienos šventė buvo ypatinga dvidešimt vienam Globos centro moksleiviui.  Ukmergės rajono Garbės piliečio,  Avia Solutions Group  direktorių valdybos nario Vygaudo Ušacko iniciatyva vaikai vyko į Vilniaus oro uostą.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė Globos centro direktorius Vygantas Kaselis, tokia bendra išvyka vaikams buvo pirmoji. Ir autobusu, ir kitomis kelionės išlaidomis pasirūpino V. Ušackas.

Pirmiausia ukmergiškiai važiavo į oro uostą, kur jiems buvo parodyta, kaip dirba įvairios tarnybos. Svečiai taip pat stebėjo kylančius ir besileidžiančius lėktuvus, o po to buvo pakviesti ir į „Boeing 737-500“  vidų. Čia juos sutiko lėktuvo kapitonas ir visas ekipažas. Vaikai apžiūrėjo pilotų kabiną, klausėsi pasakojimo, kaip vyksta skrydžiai, kokie yra šio darbo ypatumai. Taip pat sužinojo, jog šiuo lėktuvu skraido ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda.

V. Ušackas ir Avia Solutions Group verslo klasės avialinijos „KlasJet“ darbuotojai pasveikino mokinius su prasidėjusiais mokslo metais, pavaišino gėrimais, skanumynais.
V. Kaselis neslėpė, kad ši išvyka auklėtiniams paliko didelį įspūdį.

„G. ž.“ inform.

… ir boeinge.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas