Jaunimui netrūko sportinių veiklų... ir bendravimo tiesiog kalbantis „hamakyne“.

Jaunimas, Žmonės

JAUJAU’20 – Aukštaitijos jaunimo centrų ir erdvių festivalis

Vytautė RINKEVIČIŪTĖ

Jaunimo laisvalaikio centro socialinė darbuotoja

Jauniems žmonėms patinka linksmintis, o ypač festivaliuose, kur skamba ne tik gera muzika, bet ir galima užsiimti įvairiomis linksmomis veiklomis. Tokie renginiai paprastai vyksta jaunimui nuo 18-os ir vyresniems, o paauglių festivalių kultūra dar nėra išpopuliarinta. Kad jie nori ir moka linksmintis, parodė ką tik praūžęs festivalis JAUJAU’20. Į jo organizatorių – Ukmergės jaunimo laisvalaikio centro – kvietimą kartu švęsti Tarptautinę jaunimo dieną atsiliepė Radviliškio, Rokiškio, Pakruojo, Kupiškio, Šeduvos, Ramygalos, Širvintų ir Molėtų jaunimo centrai/erdvės.

Viešnia iš Jaunimo reikalų departamento Eglė kiekvienam dalyviui net dovanų atvežė! Vaikinai ir merginos ne tik linksmai leido laiką bendraudami, bet ir išbandė save daugelyje veiklų: nuo linksmų atrakcijų pripučiamu ratu įveikiant vandens trasą iki paveikslų tapymo supantis sūpuoklėse… Nuo rankšluostinio tinklinio ar mažųjų vartų futbolo varžybų iki ramaus laiko leidimo kartu su bendraamžiais tiesiog kalbantis „hamakyne“.

Pirmąją dieną užbaigė trumpas repo koncertas, kurį surengė ukmergiškis reperis Jee, ir vakaro „vinis“ – diskoteka iki paryčių. Kad ir labai intensyvi buvo pirmoji renginio diena, antros dienos rytą beveik visiems užteko jėgų keltis ir sudalyvauti linksmoje improvizuotoje rytinėje mankštoje.

Festivalio uždarymo metu svečiams įteikti paveikslai, nupiešti „skraidančio dailininko“ technika, o šeimininkai gavo lūkesčių dėžutę su visų dalyvių atsiliepimais bei pasiūlymais, kaip JAUJAU’21 organizuoti dar smagesnį.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas