Įvairūs

Dekoratyvinis akmuo – skoninga interjero puošmena

Siekiantiems ypatingos aplinkos labai svarbu įsigyti tam tikras priemones, kurios gali užtikrinti, kad namai ne tik atrodys skoningai, tačiau ir nereikalaus daug priežiūros, bus tvirti. Kadangi dekoratyvinis akmuo yra labai skirtingas – naudinga susipažinti su įvairiais tipais ir pagal savybes bei charakteristikas rasti Jums ir tam tikrai erdvei labiausiai tinkamą variantą.

  • Lankstus akmuo.

Lankstus akmuo yra lengva ir manevringa medžiaga, kuri atrodo kaip klinkeris, tačiau kainuoja kur kas pigiau, juolab, tarnauja taip pat ilgai. Šio tipo dekoratyvinės plytelės yra naudojamos labai įvairiai, puikiai tinka ne tik interjero, tačiau ir eksterjero aplinkai puošti.

  • Akmens panelės / segmentai.

Akmens panelės yra natūralaus akmens, puikiai tinkamos tiek namų, tiek lauko fasadų gražinimui. Stilių pasirinkimas labai platus, tad įsirengti aplinką pagal stiliaus poreikius – bus paprasta. Nuo modernaus iki klasikinio interjero – kurkite savo svajonių namus.

  • Skalūno plytelės.

Skalūno plytelės yra puikus pasirinkimas tiek lauko, tiek vidaus fasadui. Atrodo skoningai, plytelių paviršius labai unikalus: nuo labiau nugludintų iki šiurkščių, nuo tamsių iki šviesių – kiekvienam pagal jo poreikius.

  • Granito plytelės.

Granito plytelės – puikus pasirinkimas tiek sienų, tiek grindų apdailai. Pasiūla – labai plati, tad rinktis galima iš labai skirtingų plytelių apdailos būdų: apdirbtos, degintos, poliruotos, šlifuotos ir visos kitos. Rinkitės priklausomai nuo dengiamo paviršiaus bei stiliaus poreikius.

  • Travertino plytelės.

Travertino plytelės yra vienas aktyviausiai perkamų namo dekoro elementų. Džiugina ne tik patraukli kaina, tačiau ir dekoratyvumas, patvarumas, galiausiai, plytelės nereikalauja daug priežiūros, atrodo puikiai.

  • Akmens mozaikos.

Akmens mozaika gaminama iš labai skirtingo akmens, tad varijuoja ne tik stiliumi, tačiau ir tvirtinimo galimybėmis: marmuro, travertino, skalūno ir kt.

  • Skaldyto akmens apdaila.

Skaldyto akmens apdaila gali būti: skaldyto skalūno, kalkakmenio, smiltainio ir kvarcito plokštės bei kitos. Puikiai tinka tiek sienų, tiek grindų apdailai.

  • Medžio apdailos panelės.

Perdirbtos medienos gaminiai labiausiai akis traukia unikaliu stiliumi, taip pat, ilgaamžiškumu, kuris dažniausiai pasirenkamas sienų bei įvairių objektų dekorui. Tai – ekologiškas pasirinkimas saugantiems aplinką.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas