Aktualijos, Naujausi

Įsigijo du naujus lengvuosius automobilius

Daiva ZIMBLIENĖ

Savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė

Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) turimą autoūkį papildė du nauji lengvieji automobiliai „Seat ATECA“.

Ekonomiškus ir saugius automobilius gydymo įstaiga įsigijo iš UAB „Autojuta“. Vieno automobilio kaina – 22 849,64 Eur (su PVM). Lėšų šiam pirkiniui PSPC gavo įgyvendindamas ES struktūrinių fondų ir Ukmergės rajono savivaldybės lėšomis bendrai finansuojamą projektą „Pirminės asmens sveikatos priežiūros veiklos efektyvumo didinimas Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centre“.

„Mūsų autoūkis jau daugelį metų nebuvo atnaujintas. Įstaigos darbuotojams trūko automobilių, skirtų mobilias šeimos medicinos paslaugas teikiančių gydytojų konsultacijoms, pacientų lankymui namuose, taip pat pavėžėjimui. Džiaugiamės naujais automobiliais, kurių dėka personalo darbas taps greitesnis, patogesnis bei saugesnis“, – sakė įstaigos vyriausioji gydytoja Gitana Čepienė.

PSPC dabar iš viso turės 9 lengvuosius automobilius. Seniausieji iš jų yra „VW Sharan“ – pagaminti ir eksploatuojami nuo 2002 metų.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukm :
    Ten tik sesele dirba-liezuviu! Raudona spalva daug ka nusako! Kur tos zalios dureles???
  • Saulė :
    Retai jie važiuoja pas pacientus į namus, taip kad gali savais automobiliais važiuoti. Čia nusipirko savom reikmėms važinėti už mokesčių mokėtojų pinigų.
  • Vitalijus :
    Valdžia nusipirko sau automobilius. Na pagal šių dienų situaciją, tai viskas tvarkoj. Pacientai į ligoninę neileidžiami, todėl specialių automobilių nereikia. Todėl gali sau leisti nusipirkti vietoj nuosavo automobilio. Tik niekaip nesuprantu, kam reikėjo pirkti kažkokį SEAT. Būtų nusipirkę Mercedes GLS, tai nors turėtų kaip pasiaiškint. Atseit reikia padidinto pravažumo, kad davažiuot iki vienkiemių pas pacientus.
  • Jurgita :
    Dainavai Jasaičio ir Jasaitienės pacientams vaikams šios paslaugos bus.Išbertas lūpos Jasaitis matys.Šiandien dienai pediatras Jasaitis nemato išsekusių vaikų.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas