Asociatyvi nuotrauka.

Jaunimas

Kviečia prisidėti prie akcijos „Mažoj širdelėj – didelės idėjos“

Maltiečiai jau aštuntus metus vykdo vaikų paramos akciją „Mažoj širdelėj – didelės idėjos“. Jos tikslas – surinkti lėšų ir mokyklinių priemonių vaikams iš socialines ar finansines problemas patiriančių šeimų.

Norima, kad visi Lietuvos vaikai rugsėjo 1-ąją pasitiktų pilnomis kuprinėmis, nejaustų atskirties ir bendraamžių patyčių. Surinktos lėšos bus skirtos vaikų maitinimui ir edukacijai – yra 17 maltietiškų vaikų dienos centrų, kur po pamokų vaikai gauna nemokamą maitinimą, ruošia pamokas, mokosi socialinių įgūdžių. Organizatoriai teigia, kad mokymo priemonės bus išdalintos stokojantiems vaikams mokslo metų pradžioje, dalis jų liks maltiečių vaikų dienos centruose, kad visus metus vaikai galėtų pasipildyti kuprines ir turėtų reikmenų ugdymui.

Be vaikų dienos centrų, priemonės atiteks maltiečių globojamiems daugiavaikių šeimų vaikams, nukeliaus į specialiųjų poreikių turinčių vaikų įstaigas, krizių centrus, šeimynas, bendruomenių centrus.

Vaikams reikalingi sąsiuviniai, rašymo, ugdymo (flomasteriai, spalvoti pieštukai, guašas, akvarelė, teptukai, spalvotas popierius, žirklės, klijai, plastilinas ir kt.) priemonės, kuprinės, lauko ir stalo žaidimai, sportinis inventorius (kamuoliai, šokdynės, svarmenys, kilimėliai, kt.), knygos ir spalvinimo knygelės. Taip pat mokiniai prašo padovanoti sportinės aprangos ir avalynės (dydžiai 35–43).

Aukoti lėšų galima https://maltieciai.lt/aukok/ ar į sąskaitą LT294010051003992200.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas