Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Sklypo savininkas sulauks įspėjimo

Loreta EŽERSKYTĖ

 „Nuomonių telefonu“ kreipėsi Gedimino gatvės gyventojas. Jis sakė, kad ne tik jam, bet ir kitiems kaimynams trūko kantrybė dėl Gedimino g. 66 gyvenančių žmonių netvarkos, visi dėl to kenčia ir nežino, kur dar galėtų kreiptis: „Jie visiškai nesitvarko, nepjauna žolės, visas atliekas ne išveža, o meta kieme, jos pūva ir skleidžia didžiulę smarvę, čia veisiasi musės. Pas juos nėra kanalizacijos, tad viskas pilama kieme.“

Taip pat ukmergiškis sakė, jog du kartus dėl šios problemos skambino į rajono savivaldybę. Abu kartus jam žadėjo, kad nuvažiuos, išsiaiškins, bet niekas nebuvo atvykę.

Rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo ir apskaitos skyriaus Turto ir įmonių poskyrio vedėja Daiva Gladkauskienė informavo, kad minėto namo savininkai yra privatūs fiziniai asmenys, kurie išnuomoję šį namą asmenims, kurie nesitvarko. Ukmergės rajono savivaldybė jokių nuosavybės teisių į šį statinį neturi. Išsiaiškinta ir dėl netvarkos sklype. Nurodytu adresu liepos 7-ąją nuvykęs Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus patikino, kad šiuo metu Gedimino g. 66 niekas negyvena. Šio namo ir žemės sklypo savininkui Ukmergės miesto seniūnija išsiųs raginimą nušienauti žolę ir sutvarkyti sklypo teritoriją.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Stasys :
    Mūsų miestelyje palei asfaltuota gatvė priklausančiame savivaldybei šalia gatvės ruože savivaldybė niekada nepjove pakelės žolės,, negenejo savivaldybei priklausančiame ruože gyvatvores..El.pastu parašiau prašymą nupjauti žolę, uzasfaltuoti kelyje esąncias kelio duobės, seniūnija organizavo pakelės žolės pjovima, uzasfaltavo duobes, prašymas suveikė, belieka tik paprašyti, nemiegokit, išsiaiškinit jūs Jūsų sklypo ribos nusipirkit ismaniaja mobikią. ir pirmyn.
  • Virgilijus :
    Ziedo gatvej irgi zoles auksciausios,niekas nepjauna,niekas baudu neraso,nors tikrai visi mato...matyt,dalis zemes savivaldybes
  • deltuviškė :
    Mūsų Deltuvoje Gėlių gatvėje turime tokį patį atvejį. nešienauja kelinti metai, žolė sužėlusi iki pusantro metro, savininkas sakosi didelis verslininkas, o žolės nesugeba nupjauti, vienintelis kiemas visoje Gėlių gatvėje. visi žmonės stengiasi tvarkytis, tik Gėlių 9, kaip rakštis.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas