Aktualijos, Naujausi

Sankryžose prasidės kapitalinio remonto darbai

Kaip informavo rajono savivaldybės Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Daiva Zimblienė, nuo ateinančios savaitės svarbiausia miesto centro vieta – Kęstučio aikštės ir Gedimino gatvės sankirta bei Vytauto ir Vilniaus gatvių sankirta – laikinai taps kelininkų globojamu ruožu. Šiose sankryžose bus atliekami kapitalinio remonto darbai.

Viešąjį konkursą laimėjęs rangovas UAB „Ukmergės keliai“ atliks darbų už 258,2 tūkst. eurų. Techniniame projekte numatyta apjungti abi sankryžas su šviesoforiniu eismo valdymu, įrengti visas reikalingas eismo saugumo priemones, pritaikant jas ir žmonėms su negalia, sankryžos apšvietimą ir paviršinių nuotekų surinkimą. Naujoji sankryža bus paženklinta, joje atsiras pėsčiųjų perėjos, saugumo salelės, atitvėrimo stulpeliai, šviesoforai, kryptinis apšvietimas.

UAB „Ukmergės keliai“ planuoja visus darbus pabaigti iki šių metų pabaigos.

„Ši miesto vieta turi ne tik tarnauti ukmergiškiams, bet ir atlikti reprezentacinę funkciją. Suplanuoti darbai reikalaus specialistų dėmesio ir vairuotojų atidumo. Tikiuosi, kad visi darbai bus atliekami ne tik kokybiškai, bet ir maksimaliai saugiai. Iš anksto dėkoju visiems už kantrybę“, – sakė rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • skaitytojas :
    informacijos stoka, norint nuvažiuoti į Pivonijos mikrorajoną iš centro. Suprasčiau, jei vienas kitas vairuotojas ieškotų, kaip nuvažiuoti, bet jų nemaža dalis buvo bent jau remonto pirmąją dieną.Liuks, kad tvarko, tik ar nereikėtų baigti vienus darbus, norint pradėti kitus ir ar rebus kaip centre> sutvarkė šaligatvį, o po to išardė, kad autobusui gerai sustoti būtų?
  • ???? :
    Kas atsakis? Kodel nera nurodo ženklų kaip pravozjoti iš centro i uzupi
  • A :
    Siulau dar tilta remontuot tuo paciu. Vasara galima upe perbristi ar perplaukti kam gi vaziuot per ta tilta ☺
  • Černobylis :
    Gal būt užsieniečiai galėtu Ukmergėje filmuoti filmus: pvz: antrojo pasalinio karo tema, dar mintis "Deltuvos mūšį" rengti centre - dekoracijos puikiai tinka....
  • ??? :
    Viespatie aukstielnikas,kada baigsis sitas pragaras. Kiek dar ta miesta ars?
  • As :
    Aš kaip visada tikiu, juk viskas dėl žmonių...Ir prie ligoninės ir prie Pivonijos

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas