Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

„Kavos draugas“ – geros kavos namai

Apie kavos kilmę sklando daugybė istorijų ir legendų. Pavyzdžiui, senovės Persijoje buvo tikima, kad šį tonizuojantį gėrimą, be kurio šiandien neprasideda daugelio žmonių rytas, pirmą kartą pats angelas Gabrielius patiekė apsnūdusiam pranašui Mahometui. Kita legenda byloja, kad vieną kartą, karalius Saliamonas įžengė į miestelį, kurio gyventojus kankino neregėta ir keista liga. Palieptas angelo Gabrieliaus, Saliamonas pagamino kartų gėrimą iš paskrudintų kavos pupelių, kurio išgėrę pasveiko visi miestelėnai.

Tai tik legendos. Vienos jų patikrintos, kitos ne ir greičiausiai tikrosios kavos gėrimo atsiradimo paslaptys taip niekada ir nebus išaiškintos. Tačiau faktas tas, kad Lietuvoje ir visame pasaulyje kava žinoma jau labai labai seniai.

Gera kava – gero tono ženklas

Psichologai teigia, kad iš to, kur, kaip ir kokią kavą renkasi, galima padaryti nemažai įžvalgų apie žmogaus būdą, pomėgius bei amžių. Klausiate kaip? Pavyzdžiui, jaunimas dažniausiai renkasi kavą išsinešimui ir įvairius jos gardinimo būdus. Tuo tarpu, vyresnio amžiaus, savo statusą norintys pabrėžti žmonės, vertina kavos pupelių kokybę ir išraiškingą paruošto gėrimo skonį.

Kavos specialistai pastebi, kad šiuo metu kavos gėrimas daugeliui žmonių tapo ne tiesiog įprastu, snaudulį nuvaikančiu, rytiniu veiksmu, o tikrų tikriausiu ritualu. Jau nebepakanka žinoti tik kavos pupelių kilmės šalį, būtina atkreipti dėmesį ir į derliaus nuėmimo bei jos skrudinimo būdus.  Net ir šiuolaikiniuose biuruose kavos gėrimo ritualas tapo itin svarbus. Renkantis kavą biurui, išskirtinis dėmesys skiriamas tiek kavos pupelių parinkimui, tiek šio gėrimo pateikimui. Galima sakyti, kad gera kava tapo gero tono ženklu, kaip ir išmanymas apie kokybišką vyną.

Kavos draugas“ kavos asortimentas pritaikytas kiekvieno skoniui

„Kavos draugas“ komanda dirba tam, kad visos geriausios jūsų gyvenimo akimirkos būtų pagardintos šviežia ir kokybiška kava. 2010 metais dviejų, kavą dievinančių, draugų galvose užgimusi sėkmės istorija gyvuoja iki šiol, o ketinimai gera kava dalintis su visu pasauliu, sėkmingai įgyvendinami.

Kavos draugas“ internetinėje parduotuvėje galima įsigyti tiek kokybiškos kavos, tiek jos priedų. Prekes tiekiame ir paslaugas teikiame privatiems asmenims bei verslo atstovams. „Kavos draugas“ asortimente rasite visų tipų kavą:

  • pupeles;
  • kapsules;
  • pagalvėles;
  • tabletes;
  • maltą;
  • tirpią.

Gausus ir gamintojų pasirinkimas: Kavos Draugas, Café Liégeois, Bontadi, Bravissimo, NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Café Natura, Kavos Gurmanai, Kavos Bankas, Vero Coffee House, Goat Story, Crooked Nose. Tad sau tinkantį variantą išsirinks net ir prisiekę kavos gurmanai. Prekiaujame tik šviežia aukštos kokybės kava.

Taip pat teikiame ir kavos aparatų nuomos bei priežiūros paslaugas biurams ir kavinėms. O namams galite įsigyti profesionalių kavavirių, virdulių bei kavamalių.

Nelaukite švenčių ar ypatingų progų, jūs nusipelnėte kokybiška kava mėgautis kiekvieną dieną. Padedant profesionaliai „Kavos draugas“ komandai, tai daryti labai lengva. Jei niekaip nenusprendžiate kas jums tinka ir patinka, susisiekite su mumis. Mes pasirūpinsime, kad ir jūsų akys užsidegtų aistra gerai kavai.

Kava – tai mūsų gyvenimas, kuriuo nuoširdžiai dalinamės su jumis.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas