Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Eismo įvykiuose prireikė policijos pagalbos

Birželio 13-ąją, apie 21 valandą, policijai pranešta, kad Varkališkių kaime, ties nuvažiavimu nuo magistralės Vilnius-Panevėžys, po tiltu, nuo kelio nuvažiavo ir į atitvarus atsitrenkė „Audi“ markės automobilis. Galimai neblaivi vairuotoja (g. 1996 m.) taip pat apgadino aikštelėje stovėjusį automobilį „Subaru Forester“.

Atvykus policijos pareigūnams mergina sėdėjo ant šaligatvio. Liudininkai nurodė, jog ji vairavo eismo įvykį sukėlusią transporto priemonę. Jai nustatytas 1,39 promilės girtumas. Dėl įvykio surašytas administracinių nusižengimų protokolas. Automobilis „Audi“ nugabentas į saugojimo aikštelę.

Birželio 13–14 dienomis policijos pareigūnai sulaukė ir daugiau pranešimų apie eismo įvykius, aiškinosi Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Šeštadienį, apie 11.45 valandą, Pabaisko seniūnijos Antakalnio kaime pareigūnų reikalavimui sustoti nepakluso motorolerio vairuotojas. Transporto priemonė buvo rasta tos pačios seniūnijos Pavytinės kaime. Policininkai netrukus nustatė ir pažeidėją – 22 metų jaunuolį, kuriam surašytas protokolas pagal Administracinių nusižengimų kodeksą. Motoroleris išgabentas į saugojimo aikštelę.

Tą pačią dieną, apie 12.20 valandą, policijai pranešta, kad prekybos centro „Eifelis“ aikštelėje apgadintas automobilis BMW. Pareigūnai peržiūrėjo vaizdo įrašus, tačiau juose nebuvo užfiksuota, kad minėtą transporto priemonę galėjo kas nors kliudyti. Manoma, kad BMW buvo apgadinta kitur, o vairuotojas tai pastebėjo tik atvykęs prie „Eifelio“.

Birželio 14-ąją, apie 15.25 valandą, kelyje Ukmergė–Molėtai, Graužiečių kaime, automobilio „VW Golf“ 25-erių vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavo nuo kelio. Jis pats nesusižalojo, apgadinta tik transporto priemonė.

Apie 15.35 valandą, Ukmergėje, šalia Kultūros centro, netoli perėjos, 14-mečio vairuojamas dviratis atsitrenkė į automobilį „VW Passat“. Į eismo įvykio vietą buvo iškviesti medikai, tačiau sužalojimų dviratininkas nepatyrė. Dviratis perduotas nepilnamečio motinai.

Sekmadienį, apie 17.50 valandą, į Dukstynos kaime esančioje „Viada“ degalinės aikštelėje stovėjusį automobilį „Honda“ atsitrenkė atbulomis važiavęs „Ford“ markės automobilis. Abu vairuotojai nesutarė dėl kaltės, todėl kvietė policiją.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas