Asociatyvi nuotrauka.

Naujausi, Nuomonių telefonas

„Maisto banko“ autobusėlis neatvyks

Loreta EŽERSKYTĖ

 

„Visada dalyvauju „Maisto banko“ rengiamose akcijose, nuperku negendančių maisto produktų stokojantiems. Deja, kovą turėjusi vykti kasmetinė „Maisto banko“ akcija dėl karantino negalėjo vykti. Tačiau girdėjau, kad visą mėnesį Lietuvoje važinės autobusėlis, kuris surinks ilgo galiojimo maisto produktus. Įdomu, kada jis atvyks į Ukmergę“, – teiravosi ukmergiškė Marija.

Skaitytojos klausimą persiuntėme „Maisto bankui“. Komunikacijos vadovė Miglė Petronytė trumpai parašė: „Deja, bet Ukmergė mūsų nepriėmė.“ Paprašyta plačiau tai pakomentuoti „Maisto banko“ atstovė daugiau neatsakė.

Susisiekėme su rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Asta Leonavičiene. Ji tvirtino, jog teiginys, kad Ukmergė nepriėmė „Maisto banko“, visiška netiesa.

„Kovo mėnesį, kai Ukmergėje buvo pats koronaviruso pandemijos pikas, gavome „Maisto banko“ prašymą savivaldybės patalpose pastatyti dėžę, į kurią norintieji galėtų atnešti ir sunkiau gyvenantiems paaukoti negendančių maisto produktų. Kadangi tuo metu savivaldybė ir kitos savivaldybės įstaigos, kur visiems būtų patogu užeiti ir galima pastatyti dėžę paramai rinkti, dirbo nuotoliniu būdu, patalpos buvo užrakintos ir žmonės į vidų nebuvo įleidžiami, apie tai ir informavau „Maisto banką“. Taip pat pabrėžiau, kad sušvelninus karantino sąlygas ir atsiradus galimybei patalpose lankytis visiems norintiems, prie organizuojamos akcijos mielai prisidėsime ir pastatysime dėžę maisto produktams. Deja, sulaukiau apgailestavimo, kad nepavyko susitarti…“ – situaciją pakomentavo vedėja.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • petras :
    Bomzai kruopu vistiek nevalgo, jie prie lidl ir stoties trinasi renka centus ant alaus...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas