Aktualijos

VMI ir „Sodra“ atveria duris klientams

Švelninant šalyje paskelbto karantino sąlygas, nuo birželio 1 d. visoje Lietuvoje klientams atveriami Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) ir „Sodros“ gyventojų aptarnavimo padaliniai. 

Atsižvelgiant į galiojančias COVID-19 prevencijos darbo vietose rekomendacijas, VMI aptarnavimo padaliniuose laikinai bus ribojamas klientų srautas – atvykti numatytu laiku galės tik iš anksto telefonu užsiregistravę gyventojai.

VMI atkreipia dėmesį, kad pirmosios konsultacijos pirmiausia turėtų būti skirtos tiems klientams, kurie turi neatidėliotinų ir laikui jautrių mokestinių klausimų arba pajamų deklaracijas turi pateikti skubiau nei iki numatyto liepos 1 d. termino bei neturi galimybės naudotis VMI e. paslaugomis.

Pažymima, kad registracija apsilankymui vyks kiekvienam regioniniam VMI padaliniui priskirtu telefono numeriu. Registracijos bus priimamos nuo birželio 1 d., tą dieną VMI svetainėje bus paskelbtas ir pilnas registracijoms skirtų telefonų numerių sąrašas. Apsilankymų laikai suteikiami iki 5 d. d. į priekį.

Gyventojai, norintys tiesiogiai pasikonsultuoti su „Sodros“ specialistais, savo vizitą į klientų aptarnavimo skyrių taip pat turės susiplanuoti – prieš atvykstant į priimamąjį reikės registruotis iš anksto.

Registruotis vizitui galima užpildžius registracijos formą „Sodros“ internetiniame puslapyje www.sodra.lt arba paskambinus telefonu 1883.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas