Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Įtariamieji vagystėmis – nepilnamečiai

Savaitgalį Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė du 16 ir 14 metų nepilnamečius, kurie yra įtariami vagystėmis.

Kaip informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, jaunuoliai įtariami įvykdę tris vagystes. Gegužės 22-ąją, apie 4.15 valandą, išdaužus durų stiklo paketą buvo patekta į drabužių parduotuvę, esančią Klaipėdos gatvėje. Iš parduotuvės pavogtas mobiliojo ryšio telefonas „Samsung Galaxy J3“ bei iš kasos – 135 eurai.

Tie patys įtariamieji bandė įsibrauti į parduotuvę Vytauto gatvėje. Gegužės 22-osios ryte pastebėta, kad nepataisomai sugadintos parduotuvės „SoLare“ durys, tačiau į vidų nepatekta. Patirtus nuostolius savininkė įvertino 500 eurų. Tie patys asmenys tą naktį kėsinosi pavogti sunkvežimį DAF, kuris stovėjo Ukmergės miesto parke tarp Pakalnės ir Pilies gatvių.

Jaunuoliams yra pareikšti įtarimai. Šešiolikmečiui skirta kardomoji priemonė – suėmimas vienam mėnesiui. Jo bendras keturiolikmetis paleistas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Pyktas žmogus :
    Jie nufilmuoti? Ar kokie irodymai yra? Ar tiesiog viska nurasot ant nepilnamečių?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas