Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Autobusai kursuoja nustatytu režimu

Genovaitė KAZIELIENĖ

„Nuomonių telefonu“ paskambinusi ukmergiškė bėdojo, kad iš Krekšliuose esančios Žaliosios vienkiemio autobusų stotelės autobusas per dieną kursuoja tik du kartus – rytą ir po pietų. „Jeigu reikia pasiekti miestą ir išvažiuoji ryte, privalai visą dieną ten ir būti, nes grįžti nėra kuo. Ar Autobusų parkas negalėtų padažninti reisų – kad autobusas važiuotų ir viduryje dienos? Juk karantino sąlygos švelnėja, nuvykti galima vis į daugiau vietų“, – samprotavo krekšliškė.

UAB „Ukmergės autobusų parkas“ direktorius Alfonsas Prabišas teigė, kad visais miesto maršrutais autobusai kursuoja nustatytu režimu – ryte, kai žmonėms reikia vykti į darbą, ir po pietų, kuomet jie grįžta į namus. „Kol kas nesvarstoma keisti šį grafiką“, – sakė įmonės vadovas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Liuse :
    Sako niekas nevažiuoja maži srautai o kaip bus dideli jai nėra autobuso nuvazuok į kapines tik po 2valandu kitas ir tas tik nuo stoties važiuoja per išeiginės į turgų isoda o autobusu nėra taksuok visi dirbam su kaukem pirstinem skideliais tai ir vairuotojai irgi gali dirbti o dėl saugumo važiavau į kapines8.45autobusas pilnas pilnutelis iš Pašilės žmonės į kapines į turgų į sodus va ir atsakymas naudojates karantino ir tiek
  • jonas :
    Taigi Darbo partija pasiule vesti keleivius nemokamai tai dabar plojam katutes kaip gerai o kas Ukmergeje valdzioje
  • H :
    Prie kopusto buvo daugiau tvarkos....
  • Asociatyvi nuotrauka. :
    Juk parašyta, kad nuotrauka paimta iš archyvo, kokių dar vairuotojo kaukių ieškote gerbiamieji? Gal išsiblaivykite prieš rašydami...
  • ////// :
    skundus dėl Ukmergės r.sav. nagrinėja-Viriausybės atstovo įstaiga, Seimo kontrolierių įstsiga, STT, gen.prokuratūra. Ar jūs čia rašot, ar ant sienos - naudos mažai. Pradubluokit į šias įstaigas savo parašimus. Yra el.adresai. Gal mastyt pradės.
  • Jolita :
    Gal vairuotojas turetu atkreipti demesi i vaziuojancius be kaukiu arba jas devincius tik ant smakro?Ar cia taip laikomes karantino? Ir vezant be bilietu autobusai tikrai pilnesni. Tai kaip tada laikomasi atstumu?
  • julija :
    Ar gi jiems rupi zmogus jie tik ziuri sau naudos Cia yra tokia netvarka tik U kmergeje
  • Vajee :
    Kaip priprate, kad važiuot visur 🤔 Pėstute, PONAI,pėstute. Ne tokia jau didelė ta Ukmergė, kad nenueit pėstute. Nereikės sporto klubu tada 😆
  • kodel :
    vairuotojas be kaukes?
  • ??? :
    Nemaza dalis imoniu atsidaro nuo 10 ryto! Kaip zmonems reikalus susitvarkyti ir apsipirkti?
  • Vaclovas :
    Kažkam naudinga taks grafikas ,o žmonės tegul vargsta
  • Nu jo :
    Absurdas su tais autobusais. Jau tarpmiestiniai pilni vaziuoja,atvyke klausineja,kada cia pas jus miesto autobusai vyksta. Ar ne sarmata pries kitus miestus? Zmonems reikia i darbus,i parduotuves,i turgu,gyvenimas teka sava vaga - Ukmerges valdzia kenkia miestui! Vienintelis dalykas ka sugeba Ukmerges valdzia - tai isknist visa miesta ir palikt. Visam kitam ar noro ar protelio neuztenka! Ne visi gali sau leisti kasdien vazineti su taksi!
  • Laima :
    Pritariu krekšliškei. Į darbą devintai valandai irgi nėra kuo nuvažiuoti.Galėtų būti dar vienas reisas ryte prieš devynias val.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas