Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Telefoniniai sukčiai tebeieško patiklių žmonių

Rajono Policijos komisariato socialiniame „Facebook“ puslapyje „Ukmergės policijos bendruomenė“ pranešama, kad kovo–balandžio mėnesiais gyventojai ne kartą pareigūnus informavo apie telefoninius sukčius.

Vienam ukmergiškiui skambinęs asmuo prisistatė policijos pareigūnu, pavarde Grušas, ir pasakė, kad neva rado jo dokumentus, banko korteles. Kadangi vyras nieko nebuvo pametęs, pokalbį nutraukė.

Kitas rajono gyventojas pasakojo, kad jam paskambinęs nepažįstamasis pranešė, jog ukmergiškio automobilis Vilniuje viršijo greitį. Apie transporto priemonę skambinęs asmuo jokios informacijos nesuteikė, todėl žmogus suprato, kad bendrauja su sukčiais ir padėjo telefono ragelį.

Dar viena ukmergiškė sulaukė skambučio, kurio Nr. +14099207149612. Moteris neatsiliepė, nes įtarė, kad tai gali būti sukčiai.

Policijai taip pat pranešta ir apie gautą įtartiną SMS žinutę, informuojančią apie loterijoje laimėtus 1 000 EUR ir „Galaxy“ markės telefoną. Ukmergiškis perskambino žinutės siuntėjui ir paklausė, kiek jam už tai reikės mokėti. Sukčius, pavartojęs keiksmažodį, padėjo ragelį.

Pareigūnai džiaugiasi, kad rajono gyventojai nebuvo patiklūs ir apie įtartinus skambučius pranešė policijai telefonu 112.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas