Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi

Visus konkursus laimėjo UAB „Ukmergės versmė“

Genovaitė KAZIELIENĖ

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė „Gimtąją žemę“ informavo apie vykdytus tris miesto priežiūros konkursus.

Kaip pasakojo seniūnė, buvo atlikti du neskelbiamos apklausos pirkimai – dėl gatvių apšvietimo tinklų ir šviesoforų priežiūros darbų bei Ukmergės miesto seniūnijos žaliųjų teritorijų priežiūros paslaugų teikimo. Šie pirkimai – trumpalaikiai, kuriuos vykdant pagal Viešųjų pirkimų įstatymo reikalavimus turi būti apklausta ne mažiau kaip trys panašią veiklą vykdantys tiekėjai. Anot Z. Pečiulienės, dalyvauti apklausoje dėl apšvietimo ir šviesoforų priežiūros darbų atlikimo kviesti keturi potencialūs tiekėjai, gauti du pasiūlymai.

UAB „Ukmergės butų ūkis“ nurodė 9 987 Eur darbų atlikimo kainą, UAB „Ukmergės versmė“ – 9 366 Eur. Kiti tiekėjai pasiūlymų nepateikė. Tad konkursą laimėjo UAB „Ukmergės versmė“, kuri ir dabar atlieka šiuos darbus.

Ši bendrovė pateikė mažiausią kainą ir Ukmergės miesto seniūnijos žaliųjų teritorijų priežiūros darbams atlikti – 10 087 Eur. UAB ,,Ukmergės paslauga“ pasiūlymas – 11 982 Eur, UAB ,,Ukmergės butų ūkis“ – 11 996 Eur.

„Birželio mėnesį minėtiems darbams bei gatvių priežiūros ir tvarkymo paslaugoms pirkti bus teikiami dokumentai per Centrinę viešųjų pirkimų informacinę sistemą (CVP IS). Seniūnija planuoja žaliųjų miesto plotų priežiūrai skelbti konkursą vieneriems metams, gatvių apšvietimo tinklų ir šviesoforų priežiūrai – dvejiems, o gatvių tvarkymui ir priežiūrai – trejiems“, – paaiškino miesto seniūnė.

Ji taip pat sakė, kad per CVP IS jau nupirktos Ukmergės miesto gatvių, įvažiavimų, aikštelių prie visuomeninių pastatų ir daugiabučių gyvenamųjų namų su asfaltbetonio danga duobių taisymo darbų paslaugos. Plotas – 3 000 kvadratinių metrų.

Norą dalyvauti pareiškė keturi pretendentai, tačiau vieno tiekėjo pateikti dokumentai neatitiko reikalavimų.

Pirkimo laimėtoja pripažinta UAB „Ukmergės versmė“, pateikusi ekonomiškai naudingiausią pasiūlymą – 68 244 Eur su PVM. UAB „Ukmergės keliai“ siūlė darbus atlikti už 75 867 Eur, AB „Kelių priežiūra“ – 76 193 Eur.

„Sutartis su pirkimo laimėtoja pasirašyta gegužės 11 dieną. Pradinės sutarties vertė be PVM – 64 462 Eur, su PVM – 78 000 Eur. Darbai bus pradėti kitą savaitę“, – teigė Z. Pečiulienė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • regina :
    cia ka darys gal asfaltuos gatves prie daugiabuciu
  • A :
    Oij tai bus amzinos statybos ukmergėje
  • Stasys :
    Džiugu kai vietiniai laimi, reikia rajono gyventojams darbo.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas