Kriminalai

Savaitgalį policija dirbo sustiprintu pajėgumu

Ilgajį savaitgalį, gegužės 1–3 dienomis, šalies policijos pareigūnai vykdė sustiprintą patruliavimą. Taip siekta užtikrinti viešąją tvarką ir karantino sąlygų laikymosi kontrolę. Didesniu pajėgumu dirbo ir rajono Policijos komisariato pareigūnai.

Geras oras ir po ilgo laikotarpio pradėjusios veikti lauko kavinės išviliojo gyventojus į lauką. Patruliavimą vykdę policijos pareigūnai daugeliui priminė, kad karantinas dar tęsiasi, todėl svarbu laikytis reikalavimų. Viešose vietose visiems asmenims (nuo 6 metų amžiaus) būtina dėvėti apsaugines kaukes, paisyti leistino atstumo, nesibūriuoti.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, Ukmergės rajone ilgąjį savaitgalį patruliavo penki pareigūnų ekipažai. Jie lankėsi gyventojų pamėgtose susibūrimų, viešosiose vietose, parkuose, kapinių prieigose. Taip pat daugiau dėmesio buvo skiriama prekybos, pramogų, paslaugų, maitinimo įstaigų kontrolei.

„Policija atkreipia žmonių ir paslaugas teikiančių įmonių darbuotojų dėmesį – karantino sąlygos ir reikalavimai vis dar yra pakankamai griežti, jų laikytis – būtina“, – įspėjo ir saugoti vieniems kitus ragino A. Krogertienė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas