Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Atsiskaitymas grynaisiais pinigais – nesaugus

Genovaitė KAZIELIENĖ

Į redakciją paskambinusi Balelių kaimo gyventoja sakė, jog uždarytas parduotuvėje esantis „Perlo“ terminalas. „Man reikia išsiimti grynųjų pinigų, kadangi turiu sumokėti už kai kurias paslaugas. Deja, neturiu galimybės tai padaryti. Kodėl terminalas neveikia?“ – teiravosi baleliškė.

Ukmergės rajono Vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė paaiškino, kad taip pasielgta dėl pardavėjų saugumo. Anot vadovės, atsiskaitymas grynaisiais pinigais yra viena didžiausių rizikų užsikrėsti koronavirusu. „Mes prašėme, kad terminalų šeimininkai skirtų dėmesio mūsų darbuotojų saugumui užtikrinti – įrengtų sieneles, aprūpintų dezinfekciniais skysčiais. Išsireikalavome tik tiek, kad tai bus padaryta dešimtyje vietų. Tačiau Vartotojų kooperatyve yra 32 terminalai, tad labai reikėtų, kad ir jais būtų pasirūpinta“, – teigė A. Andrikonienė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aha :
    Tegul pateikia bent viena irodyta pavyzdi kai corona virusu buvo uzsikresta per pinigus. Kliedesiai ir paranoja. Jei isjugs perlo terminalus tai kaip zmonems susimoketi mokescius,kaip telefonu saskaitas pasipildyti ir juo labiau loterijos bilieta nusipirkti. Negano to,kad karantinas - tai dar ir prekybininkai tyciojasi is zmoniu. Ypac tas susmirdes Koops kur kainos 2 o kartais ir 3 kartus didesnes nei prekybos centruose ir naudojasi,kad aplinkiniuose miesteliuose ir kaimuose zmones sedi namie ir neturi galimybiu i miesta nuvaziuoti. Kam karantinas - o kam verslo klestejimas. Supuvusios morales biznieriai is pensiniku paskutini eura lupa.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas