Stalo teniso turnyro dalyviai.

Sportas

Jasiuliškiečiai laimėjo „Rotary“ taurę

Vidiškių pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko stalo teniso turnyras. Jame varžėsi aštuoni Ukmergės „Rotary“ klubo nariai ir Jasiuliškių socialinės globos namų „Spec. olimpiečių“ komanda, kurioje buvo penki sportininkai. Keturi iš jų – dalyvavę įvairiose tarptautinėse specialiosios olimpiados varžybose, kuriose iškovojo ne vieną aukščiausią apdovanojimą.

Jasiuliškių socialinės globos namų užimtumo specialistas Rolandas Baronas papasakojo, kad varžybos pagal galiojančias šiam laikotarpiui taisykles vyko tuščioje salėje, be žiūrovų, keturiais etapais ir dviem dvejetų rungtimis. Kovos buvo labai atkaklios, įdomios, atsakingos. Tarptautinių varžybų patirtis ir didelis triūsas treniruotėse lėmė, kad laimėjo jasiuliškiečiai.

Nugalėtojams Ukmergės „Rotary“ klubo prezidentas Adolfas Girdžiūna įteikė pereinamąją „Rotary“ klubo taurę, diplomą ir saldųjį prizą – šakotį. Rotariečiai apdovanoti žaidynių medaliais.

Po rungtynių vyko šiltas, nuoširdus pasibuvimas, pabendravimas prie arbatos puodelio. Visi pasitarę nusprendė, kad šis draugiškas turnyras turėtų tapti tradiciniu, į kurį įsilietų daugiau komandų.

„G. ž.“ inform.

Vilmos BELAPETRAVIČIENĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • besirūpinantis :
    Senas geras Rotary klubas. Šaunuoliai! O naujai atsidaręs Lions klubas pradėjo skambiai, bet labai greitai išsikvėpė.
  • Gerbėjas :
    Sveikinu ,,Rotary'' klubą su garbinga antra vieta tokiose svarbiose varžybose nusileidus Jasiuliškių sportininkams. Nuoširdi užuojauta . Gal kitais metais ,,Rotary'' klubas parveš taurę. Sveikatos ir sportinės stiprybės.
  • Gerbėjas :
    Sveikinu ,,Rotary'' kluba su garbinga anta vieta. Audringi plojimai ir užuojauta, gal kitais metais parvešit taurę.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas