Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi

Naujausia informacija dėl trečio mirties atvejo

Nuo koronaviruso miręs trečiasis ukmergiškis – 79 metų vyras. Jis mirė Ukmergės ligoninėje, tyrimas dėl COVID-19 buvo atliktas po mirties.

Kaip jau buvome anksčiau „Gimtosios žemės“ laikraštyje rašę, šį savaitgalį ligoninėje mirė keli Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriaus pacientai. Buvo manyta, kad taip nutiko dėl įvairių lėtinių, juos kamavusių sunkių ligų, tačiau jų palaikų artimiesiems neatidavė. Visi mirusieji buvo tiriami dėl galimo užsikrėtimo koronavirusu ir laukta atsakymų. Dviem moterims įtarimai nepasitvirtino.

Nepatvirtintais duomenimis, šiomis dienomis ligoninėje mirė dar keli pacientai, jiems taip pat atliekami tyrimai.

Ukmergės ligoninėje sudarinėjami sąrašai asmenų, turėjusių kontaktą su mirusiais žmonėmis. Visi kontaktavusieji taip pat bus tiriami, ar nėra užsikrėtę.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Untanaa :
    Tai kdl visi ištirti tik po mirties ka daktarai veikia
  • Jurgita :
    Gyvus išgirsite visus slaugos skyriuje gulinčius.
  • Renatui :
    Daugiau Landzbergio makaronu klausyk ,geriau rasyti be klaidu pasimokyk nesamoniu neskleides
  • Renatas :
    Ukmergeje netik vaistinese nėra vaistu ar apsisaugojimo priemoniu bet .... Net ligonineje dirbančiam personalui nera suteikiama apsauga ( kaukes , pirštinės ) . Gydytojai ateina i parduotuves ( maxima ) ir paprašo pas pardavėjas - gal turite pora poru pirštiniu ? O visuomenei kas ira pateikiama ? Vien tik melas !!!! Tokio kaip Veryga vieta ira Griešto Režimo Pataisos Darbu Kolonijoje .
  • Jelena :
    Ukmergės vaistinėse nėra net kaukių,Camelijos vaistinei buvo gauos 5 dežutės paracetamolio(eferalgan).Greitosios mėdpagalbos darbuotojai neturi reikalingų apsaugos priemonių.Va kaip rupinamasi Ukmergiškiais.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas