Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Pirmiausia šalina nuvirtusius medžius

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

„Norėtume sužinoti, kodėl Deltuvos seniūnija netvarko prieš savaitę praūžusios vėtros padarinių, – klausė redakcijai elektroninį laišką atsiuntęs gyventojas. – Prie architektūros paminklo – liuteronų bažnyčios – jau savaitę guli nulūžęs medis, aplink daugybė prikritusių šakų. Kaip tai pakomentuotų Deltuvos seniūnas? Seniūnija aptarnauja lankytojus nuotoliniu būdu. O kaip ekstremalios situacijos periodu dirba ūkio darbus atliekantys seniūnijos darbuotojai? Ar ir jie dirba nuotoliniu būdu iš namų, ar išėjo atostogų? Jei situacija dėl koronaviruso užsitęs, tai ir toliau nebus vykdomi einamieji lauko darbai seniūnijoje?“

Deltuvos seniūnijos seniūnas Gintaras Radzevičius paaiškino, jog karantino dienomis seniūnija dirba nuotoliniu būdu, tačiau pilnai užtikrina vykdomas funkcijas, tiesiog reikia kreiptis nurodytais kontaktais.

„Seniūnijos komunalinio ūkio darbuotojai dirba lauke. Iš viso turime tik penkis dirbančius žmones, o prižiūrimų plotų – kapinių ir visų kitų viešųjų vietų, yra apie 30 ha. Po vėtros šaliname pavojingus medžius – Deltuvos kapinėse vėjas išvertė vieną, Milašiūnų kapinėse – tris, Dainavos kaime taip pat tris, Tatkūnų kaime – vieną, kelyje Pagojė–Dirvonai – keturias egles. Pirma tvarkome ten, kur nuvirtę medžiai kelia pavojų žmonių sveikatai ir yra sutrikdytas eismas. Apie esamą situaciją žinome, tiesiog laikomės susidaryto darbų grafiko. Ačiū gyventojams už pastabas“, – kalbėjo seniūnas.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas