Aktualijos, Naujausi, Sveikata

Ukmergėje koronaviruso testas teigiamas

Nijolė STUNDŽIENĖ

Kovo 19-osios, ketvirtadienio, rytą buvo uždarytas Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrius, pradėta patalpų dezinfekcija.

Šių priemonių imtasi įtarus, jog viena įstaigos medikė galimai užsikrėtusi koronavirusu. Nelaukdama oficialaus tyrimų atsakymo ligoninė nutarė imtis atsargumo priemonių. Uždarius Priėmimo-skubios pagalbos skyrių, visi sunkūs ligoniai vežami į Vilnių.

Nors „Gimtajai žemei“ nepavyko susisiekti su Ukmergės ligoninės administracija, apie 11.30 valandą kalbintas rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas patvirtino faktą, kad gydymo įstaigos skyriaus patalpos dezinfekuojamos. Direktorius vylėsi, jog įtarimai dėl galimo koronaviruso užkrato nepasitvirtins.

PAPILDYTA

Apie 15.50 valandą kalbintas rajono savivaldybės administracijos direktorius, Ekstremalių situacijų komisijos vadovas D. Varnas sakė, kol kas neturi oficialaus patvirtinimo, kad išsitirti dėl galimo užsikrėtimo išvykusiai Ukmergės ligoninės medikei nustatytas koronavirusas.

„Kai tik turėsime žinių, panešime visuomenei, – kalbėjo direktorius. – Nenoriu sėti panikos, neturėdamas informacijos.“

D. Varnas tik patvirtino, jog Ukmergės ligoninė šiuo metu yra sustabdžiusi darbą ir naujų ligonių nepriima.

„Gimtosios žemės“ žiniomis, ketvirtadienį, po pietų, į Vilnių greitosios medicinos pagalbos automobiliu dėl įtariamo užsikrėtimo koronavirusu buvo vežama dar viena šios gydymo įstaigos darbuotoja.

Iki šiol patvirtintų koronaviruso atvejų Ukmergės rajone nebuvo nustatyta.

PAPILDYTA

Sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad kovo 19-osios vakarą Lietuvoje patvirtinti dar penki nauji koronaviruso infekcijos (COVID-19) atvejai. Tarp jų – ir susirgusi medikė iš Ukmergės. Ji gydoma Santaros klinikoje.

Redakcijos žiniomis, vieno skyriaus vedėja užsienyje nebuvo. Jai sveikata sušlubavo šią savaitę.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Medikas :
    Oficialu: Daktarei koronoravirusas nenustatytas, tad baikit šmeižt gyd.Iv ir atsiprašykit visi puolę ją ir net skundę policijai.Gėda visiems. Ta pati užsikrėtusi daktarė ir ,,varė,, daugiausiai ant šios nekaltos medikės
  • As :
    Blemba keliauja,gryzta ir toliau gyvena..Izoliuokis 14 dienu..O cia slaistosi kai ahaham..
  • As :
    Mano kaime kaimynai buvo Vokietijoj,jie sake dzin..Grįzo,ejo i koopsa kelis kart..Valu kaimas jei ka,Čirbai..
  • As :
    Tai ka man dabar daryt Ukmergei b*t? Viska slepia,zmones perka,bendrauja ir pan..:/. Skelbkit visk,ir pavardes gydytoju.. Sakykyt ko imtis..
  • Javtokas :
    Kada baigsit meluoti?! Pradedant klounu ¥ eryga, visokiais direktoriais ir visokiais merais! Visi Ukmergiškiai pažįsta vieni kitus ir žinios mažam kaime sklinda greitai! Taigi netapkit pajuokos objektais "atsakingi " asabos!
  • neskleiskit dezinformaijos :
    Visiems komentuojantiems ir rašantiems pavardes, turėtumėte suprasti, kad už dezindormaciją ir nepatikrintus duomenis jums gali grėsti atsakomybė, todėl patarčiau nerašyti netiesios ankščiau laiko,
  • Grieztai :
    Bausti uz karantino nesilaikyma!!!!!!
  • as :
    tai kad pagal kaimynus buvo ir užsieni...
  • Ukmergė :
    Nustokit meluot ir slept tiesa apie Ivanovaite

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas