Naujausi, Nuomonių telefonas

Konteineriai – tvarkingi, vaikų žaidimų aikštelė – prišiukšlinta

Genovaitė KAZIELIENĖ

Regina prisistačiusi moteris kalbėjo apie tai, kad prie Vilniaus g. 87 namo esanti žaidimų aikštelė yra labai apleista. Anot ukmergiškės, čia pastatytos šiukšlių dėžės visada pilnos visokių atliekų, net sauskelnių, varnos šiukšles tampo po visą aikštelę. „Jei šiame name socialinį būstą gavę žmonės čia gyvena ir naudojasi aikštele, kodėl nepasirūpina tvarka?“ – piktinosi moteris.

Savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vyriausiasis specialistas Darius Bielskis paaiškino, kad visos didžiosios Ukmergės miesto konteinerių aikštelės yra reguliariai apvažiuojamos ir tikrinamos: „Atliekų surinkimo aikštelė už Vilniaus g. 87 namo buvo patikrinta pirmadienį, kovo 9 dieną, apie 10 val. Patikrinimo metu aikštelėje didelių gabaritų ir kitų atliekų nebuvo, aikštelės aplinka buvo tvarkinga, komunalinių atliekų konteineriai nebuvo perpildyti.“

Anot vyriausiojo specialisto, po moters skundo bus domimasi ir tvarka vaikų žaidimo aikštelėje.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ///_ :
    Tenai mera butina apgivendinti!!! Tegu srebia savo .... išmisla -sutelk į vieną vietą tiek rizikos grupei priklausančiu žmonių!!! Yra rekomendacijos šiuo klausimų, nu gi jam ir kt.niekas negalioja- tik pinigų plovimas rupi.
  • Ko noret :
    juk Titanikas... Atitinkama fauna gyvena
  • Rasa :
    Moteris sake,kad pilnos šiukšlių dėžės prie vaikų žaidimų aikštelės,o ne konteineriai
  • Bardakas :
    Titanikas siesta alkoholyje... Siaubas

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas