Kriminalai

Gesino ir gelbėjo

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gesino du gaisrus bei tris kartus vyko atlikti gelbėjimo darbų.

Vasario 24-ąją, apie 18 valandą, Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Artilerijos gatvėje atvira liepsna dega ūkinis pastatas. Kai atskubėjo ugniagesiai, iš mūrinio ūkinio pastato rūko dūmai, pro skarda dengtą stogą veržėsi ugnis. Apdegė viena patalpa, išdegė palėpė, aprūko ir sulietos kitos patalpos. Apsaugotas šalia stovintis namas.

Vasario 25-ąją gelbėtojai vyko į pagalbą policijai ir medikams. Vilniaus gatvėje padėjo patekti į butą, Taujėnų seniūnijos Kraupėnų kaime teko ištraukti įklimpusį greitosios medicinos pagalbos automobilį.

Vasario 26-osios ankstų rytą P. Cvirkos gatvėje esančiame gyvenamajame name nuo karštų pelenų užsidegė grindys. Tos pačios dienos vėlų vakarą, apie 23 valandą, gelbėtojai skubėjo į Šešuolių seniūnijos Dvareliškių kaimą, kur buvo įklimpęs greitosios medicinos pagalbos automobilis.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnybos nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas