Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Neblaivūs sėdo prie vairo, sužalojo moterį

Vasario 29-ąją policijai įkliuvo trys neblaivūs vyriškiai. Du iš jų vairavo transporto priemones, trečias pakėlė ranką prieš moterį.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, šeštadienį, apie 11.25 valandą, pilietiška gyventoja pranešė, kad Anykščių gatvėje, nuo parduotuvės „Maxima“, išvažiavo automobilis, kurio vairuotojas akivaizdžiai neblaivus. Į pranešimą buvo operatyviai sureaguota. Policijos pareigūnai toje pat gatvėje, ties namu Nr. 9, sustabdė minėtą „Audi A3“. Automašiną vairavęs vyras (g. 1998 m.) nesugebėjo pasitikrinti neblaivumą. 12.40 valandą vairuotojas pristatytas į VšĮ Ukmergės ligoninė, čia buvo paimtas jo kraujo mėginys girtumui nustatyti.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d.

Tą pačią dieną, apie 18.45 valandą, Pabaisko seniūnijos Antakalnio kaime konflikto metu neblaivus vyras (g. 1964 m.), kuriam nustatytas 2,66 promilės girtumas, nustūmė savo sugyventinę (g. 1973 m.) nuo antro aukšto laiptų. Krisdama nukentėjusioji (jai nustatytas 3,45 promilės girtumas) patyrė fizinį skausmą ir susižalojo galvos sritį.

Dar vienas neblaivus vyras į pareigūnų rankas pateko šeštadienio vakarą. Apie 22.25 valandą Kareivinių gatvėje, ties 56-uoju namu, vyro (g. 1990 m.) vairuojamas automobilis „Mitsubishi Space Star“ įvažiavo į krūmus. Paaiškėjo, kad vairuotojas apsvaigęs nuo alkoholio. Policijos pareigūnai tikrinimo metu 22.47 valandą nustatė, kad jo iškvėptame ore yra 1,88 promilės etilo alkoholio koncentracija. 23.10 valandą rajono Policijos komisariato patalpose dalinės apžiūros metu vyriausiasis patrulis vairuotojo bate rado folijos lankstinuką su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d., 259 str. 1 d.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas