Kriminalai

Šeimininkams apie kieme kilusį gaisrą pranešė kaimynai

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba į įvykio vietą skubėjo 7 kartus. Ugniagesiai gelbėtojai gesinti gaisro vyko ir vasario 24-ąją, pirmadienį.
Vasario 18-osios rytą, apie 9.50 valandą, gautas pranešimas, kad Deltuvos seniūnijos Bernotiškių kaime įvyko autoavarija, apsivertė automobilis „VW Golf“, yra prispaustų žmonių. Nuvykus paaiškėjo, jog nukentėjusių žmonių nėra. Gelbėtojai automobilį atvertė ant ratų, atjungė akumuliatorių.
Vasario 20-ąją Pabaisko miestelyje, Ežero gatvėje esančio gyvenamojo namo dūmtraukyje degė suodžiai. Tą pačią dieną gelbėtojai vyko į Dariaus ir Girėno gatvę, kur padėjo gyventojui patekti į butą.
Vasario 22-osios pavakarę sulaukta pagalbos prašymo iš greitosios medicinos pagalbos ekipažo. Želvos seniūnijos Jerenimavos kaime buvo ištrauktas įklimpęs su ligoniu vykęs medikų automobilis.
Vasario 22 ir 23 dienomis gaisrininkai vyko į Lyduokių seniūnijos Antakalnio I kaimą ir Šešuolių seniūnijos Mėgučių kaimą nuo važiuojamosios kelio dalies pašalinti vėjo nuverstus medžius.

Vasario 23-ąją, apie 18.05 valandą, sulaukta pranešimo apie gaisrą, kilusį Pabaisko seniūnijos Antakalnio kaime. Atvykus gaisrininkams atvira liepsna degė Sodo g. esantis medinis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė stogas, nudegė perdengimas, apdegė pastato vidus ir viduje sukrautos malkos, smulki žemės ūkio technika ir įrankiai.
Vasario 24-ąją, apie 18 valandą, Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Artilerijos gatvėje atvira liepsna dega ūkinis pastatas. Kai atskubėjo ugniagesiai, iš mūrinio ūkinio pastato rūko dūmai, pro skarda dengtą stogą veržėsi ugnis. Apdegė viena patalpa, išdegė palėpė, aprūko ir sulietos kitos patalpos. Apsaugotas šalia stovintis namas. Gaisro priežastys tiriamos. Kai užsidegė kieme esantis pastatas, šeimininkai buvo namuose, tačiau nieko įtartino nepastebėjo. Gaisrą pirmieji pamatė ir apie tai pranešė kaimynai.
„G. ž.“ inform.

Loretos EŽERSKYTĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas