Mažieji bėgikai pasiruošę.

Aktualijos, Sportas, Žmonės

Bėgo ir ikimokyklinukai

Lietuvos valstybės atkūrimo diena paminėta ir tradiciniu bėgimu Pabaiskas-Ukmergė. Bėgime dalyvavo 176 bėgikai iš 20 miestų ir rajonų.
Tarp moterų greičiausios buvo vilnietės Rūta Cimarmanaitė (46 min. 32 sek.), antra – Rūta Marija Trimonytė, trečia – Ramunė Petrulytė. Tarp vyrų pirmi finišą pasiekė taip pat sostinės atstovai – nugalėjo Marius Dijokas (38 min. 35 sek.), antras – Giedrius Juška, trečias – Remigijus Šnioka. Pagerbti vyriausias bėgikas (76 m.) Romualdas Limantas iš Kauno ir jauniausias (15 m.) Tomas Juodvalkis iš Riešės.
Iš ukmergiškių trasą greičiausiai įveikė 16 vietą tarp moterų užėmusi Vilma Zarankaitė (55 min. 01 sek.) ir Gintas Gelūnas (42 min. 54 sek.), tarp vyrų atbėgęs 17-as.
Moksleiviai bėgo 3 kilometrus.
Merginų grupėje pirmą vietą iškovojo Barbora Morkūnaitė, antrą – Upė Oganauskaitė, trečią – Mėja Špokavičiūtė. Visos bėgikės mokosi „Šilo“ progimnazijoje.
Tarp vaikinų greičiausias buvo pabaiskietis Šarūnas Jakučiūnas, antrą vietą užėmė Taujėnų gimnazijos mokinys Dovydas Astramskas, trečią – taip pat taujėniškis Dovydas Ožys.
Apie 100 ikimokyklinukų ir priešmokyklinukų bėgo simbolinę šventinę trasą piliakalnio papėdėje.
„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas