Posėdį stebėjo Vyriausybės atstovas Vilniaus ir Alytaus apskrityse J. Arlauskas. Kairėje – savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas.

Aktualijos, Naujienos

Savivaldybės biudžeto pyragas padalytas

Genovaitė KAZIELIENĖ

Ketvirtadienį vyko rajono Tarybos posėdis, jame dalyvavo 23 nariai. Nebuvo Janinos Galiauskienės ir Daliaus Varno. Į posėdį taip pat atvyko Vyriausybės atstovas Vilniaus ir Alytaus apskrityse Julius Arlauskas bei Vyriausybės atstovo įstaigos vyresnioji patarėja Vilda Vaičiūnienė. Svarstyti 23 klausimai.

Piliečių tribūnoje pasisakė Ukmergės miesto bendruomenės pirmininkas Julius Kazėnas. Jis priekaištavo rajono merui Rolandui Janickui, kad oficialiai nepriima rajone besilankančių kitų šalių, su kuriomis yra užmezgusi ryšį miesto bendruomenė, ambasadorių. Tai, anot J. Kazėno, didžiulė nepagarba tų valstybių atstovams.
Ukmergiškis taip pat teigė, kad bendruomenės nariai savo pastangomis tvarko paupį, o valdžia leidžia milijonus vis nepabaigiamiems miesto tvarkymo projektams.

Prieš pradedant svarstyti posėdžio darbotvarkę meras paaiškino, kad gavus Vyriausybės atstovo J. Arlausko pastabų, siūloma atidėti dviejų klausimų – „Dėl sutikimo reorganizuoti Ukmergės rajono Balelių universalų daugiafunkcį centrą prijungiant prie Ukmergės r. Taujėnų gimnazijos“ ir „Dėl sutikimo reorganizuoti Ukmergės rajono Rečionių universalų daugiafunkcį centrą prijungiant prie Ukmergės vaikų lopšelio-darželio „Nykštukas“ – svarstymą.

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas