Naujausi, Nuomonių telefonas

Parkas neįrengtas, o suoleliai jau stovi

Nijolė STUNDŽIENĖ

Į redakciją paskambinusi moteris pasakojo, kad šiomis dienomis dažnai lankosi ligoninėje, todėl pastebėjo, jog prie gydymo įstaigos sparčiai tvarkoma aplinka. „Smagu, turėsime gražų parką, galimybę pasivaikščioti, pailsėti, – kalbėjo ji. – Tačiau mane labai nustebino vykdomų darbų eiliškumas. Nors aplinkui viskas išrausta, kalnai žemių, takeliai dar tik klojami, bet jau pastatyti suoliukai, šiukšliadėžės. Ar ne per anksti? Kol baigsis projekte numatyti darbai, suoleliai apsineš purvu, dulkėmis. Jie šiek tiek apvynioti plėvele, bet ją gali nudraskyti vėjas, patys darbininkai ar piktavaliai. Be to, kas garantuos, kad tų suolelių ir šiukšliadėžių niekas nepavogs?“ Taip pat ukmergiškė norėjo sužinoti, kada šis projektas bus baigtas.

Rajono savivaldybės administracijos Statybos ir infrastruktūros skyriaus vyr. specialistas Tadas Balžekas patikino, kad dėl to nuogąstauti nereikia. „Suolų montavimas tikrai dabar galimas ir tai netrukdys kitiems darbams, tik, aišku, reikės pasaugoti jau pastatytą įrangą“, – kalbėjo vyr. specialistas. Jis pridūrė, jog vykdomų darbų eiliškumą planuojasi rangovas – UAB „Revestus“, pagal savo turimus išteklius ir galimybes.

„Šiuo metu visa sumontuota įranga ir mažoji architektūra (šviestuvai, kameros, suoliukai ir t. t.) priklauso rangovui ir savivaldybei bus perduota tik užbaigus visus darbus bei pasirašius perdavimo aktą. Tai planuojama padaryti šių metų vasarą. Todėl kol kas visa atsakomybė, priežiūra, apsauga ir pan. tenka rangovui. Sugadinti, sulaužyti, pavogti daiktai perdavimo metu turės būti pakeisti naujais, kaip numatyta sutartyje“, – aiškino T. Balžekas.

Vykdant projektą „Visuomeninės parko teritorijos infrastruktūros Ukmergės mieste, Vytauto g. 105 ir Anykščių sk. 4 statyba“ prie VšĮ Ukmergės ligoninė, beveik 55 tūkstančių kvadratinių metrų teritorijoje, bus įrengtas patrauklus ir šiuolaikiškas visuomeninis parkas.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Antanio :
    Ukmergej jau iprasta pradet nuo kito galo.ir darbus vilkinti metu metus.turiu pasiulyma sestis ant suoliuku parukyt ar fotosesijai
  • Felka :
    Senai laikas niekur neteko matyti kad prie ligonines suoliuko nebutu
  • zita :
    Nereikia taip galvoti blogai,kad pavogs,sulaužys.Laukime pavasario-galesime džiaugtis gražiu prku
  • zita :
    Tikrai bus labai gražus parkas pavaikščioti ir pasėdėti,miesto svečiams užsukti.,ligoniams iš palatu išeiti
  • gyventojas :
    As dziaugiuosi...Visi juokiasi bet...viskas gerai. Cia gi del metro
  • Dede :
    Prasmingas straipsnis

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas