Kriminalai, Naujausi

Įtarimai pareikšti grupei brakonierių

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai išaiškino grupę asmenų, neteisėtai disponavusių nelegaliais ginklais bei užsiėmusių brakonieriavimu.

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, vasario 6-ąją buvo sulaikyti keturi asmenys, įtariami neteisėtu disponavimu šaunamaisiais ginklais. Tai – Šešuolių bei Deltuvos seniūnijų gyventojai. Jauniausiajam įtariamajam yra 16 metų, taip pat įtarimai pareikšti 18, 19 ir 34 metų asmenims.

Pareigūnai, atlikę šešias kratas gyvenamosiose bei negyvenamosiose patalpose, rado nelegaliai laikomus 3 šaunamuosius ginklus, 2 dujinius pistoletus, kastetą, arbaletą ir šaudmenis. Tai pat pas du įtariamuosius buvo rasta keturių stirnų skerdiena bei 4 išdorotų stirnų kailiai.

Visi keturi įtariami asmenys savaitgaliais dalyvaudavo medžioklėse kaip profesionalūs varovai, tačiau nė vienas leidimo medžioti neturi.

Ukmergės aplinkos apsaugos inspekcijos duomenimis, gamtai buvo padaryta 5 220 eurų žala.

Ukmergės rajono policijos komisariate dėl to atliekamas ikiteisminis tyrimas.

„G. ž.“ inform.

Rajono Policijos komisariato nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • NZN :
    Jau ira ŽINOMI
  • T :
    Tikras Robinhudas ☺
  • Nesvarbu :
    Jūs dar ir parašykit,jei bus paskirta bauda šiems žulikams,ar jie ją sumokėjo?Ar kaip visada-nėra jokio materialaus turto pas tokius,nėra jokių pajamų?Būtų daug išsamesnė ir įdomesnė informacija.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas