R. Baltaduonis atrankoje į direktoriaus pareigas įveikė septynis konkurentus.

Aktualijos, Naujausi

Pradėjo dirbti naujas Butų ūkio įmonės vadovas

Loreta EŽERSKYTĖ

Nuo vasario 6 dienos uždarajai akcinei bendrovei „Ukmergės butų ūkis“ vadovauja 47 metų Raimondas Baltaduonis. Jis laimėjo savivaldybės skelbtą viešą konkursą.

Į šios įmonės vadovo pareigas pretendavo 10 kandidatų. Kadangi vienas jų neatitiko reikalavimų, dalyvauti atrankoje buvo pakviesti devyni pretendentai. Į atranką atvyko aštuoni – septyni vyrai ir viena moteris. Komisija laimėtoju pripažino daugiausia balų surinkusį teisininką R. Baltaduonį.

UAB „Ukmergės butų ūkis“ direktoriaus pareigos atsilaisvino praėjusių metų rugpjūčio 7 dieną, kai iš pareigų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Dariaus Varno įsakymu buvo atšauktas Giedrius Pocius, įmonei vadovavęs nuo 2015-ųjų vasaros.

R. Baltaduonis gimė, augo ir iki šiol su šeima gyvena Ukmergėje. Mykolo Romerio universitete jis yra įgijęs teisės magistro kvalifikacinį laipsnį. Daugiau nei du dešimtmečius dirbo kriminalinės policijos pareigūnu. Jo darbinė biografija prasidėjo 1993-iais Kauno miesto policijos komisariate, po to dirbo Ukmergės policijos komisariate. Nuo 2007 iki 2014 metų vadovavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriui, nuo 2015-ųjų dvejus metus buvo Kauno apskrities VPK Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos viršininkas.

2017 m. spalį R. Baltaduonis išėjo į atsargą, turi vyresniojo komisaro laipsnį, yra tarptautinės policijos asociacijos narys. Ukmergiškis 2010 m. konkurse „Geriausi Lietuvos kriminalinės policijos padalinių pareigūnai“ pelnė trečią vietą, 2014 m. jis buvo pripažintas geriausiu Kauno sekliu.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė naujasis Butų ūkio įmonės vadovas, Kauno VPK vadovaudamas maždaug 70 pareigūnų kolektyvui, būdamas atsakingas už veiklos organizavimą, prevenciją visoje Kauno apskrityje, sukaupė nemažos patirties: „Norėjosi patirtį ir įgūdžius pritaikyti darbinėje veikloje. Kai buvo paskelbtas konkursas užimti UAB „Ukmergės butų ūkis“ direktoriaus pareigas, nusprendžiau dalyvauti.“

Pasak R. Baltaduonio, veiklos programoje, kurią pateikė eidamas į konkursą, akcentavo gerą išorinę ir vidinę komunikaciją, susikalbėjimą tarp įmonės darbuotojų ir administracijos. Kitas svarbus dalykas – bendravimas su daugiabučių namų gyventojais, kuriuos naujasis vadovas vadina Butų ūkio įmonės pagrindiniais darbdaviais, įmonės veiklos skaidrinimas, aiški kainodara. Taip pat veiklos programoje R. Baltaduonis paminėjo, jog įmonė neturėtų apsiriboti paslaugų teikimu vien daugiabučiams namams. Kadangi bendrovė turi sertifikatus, galėtų plėsti paslaugų sferą ir siūlyti jomis pasinaudoti individualių namų savininkus. Kalbėdamas apie tai direktorius paminėjo, pavyzdžiui, kaminų ir dūmtraukių valymą, buitinės technikos pajungimą, medžių genėjimą ir t. t.

„Vienas iš mano tikslų, kad gyventojai pasitikėtų mūsų įmone ir laikytų ją patikimu partneriu, kuris teikia kokybiškas paslaugas. Todėl iš ukmergiškių lauksiu konkrečių pasiūlymų, pageidavimų, raginsiu žmones būti aktyvesniais“, – kalbėjo vadovas.

Pasakodamas apie savo planus jis pabrėžė, jog neketina daryti skubotų, neapgalvotų ir nepasvertų sprendimų. Pakeitimus atliks tik tuomet, kai visapusiškai susipažins ir įsigilins į situaciją.

R. Baltaduonis tikisi, jog naujajame darbe jam turėtų labai praversti turimi geri bendravimo įgūdžiai, įgyti dirbant su įvairių kompetencijų specialistais bei įvairiomis tarnybomis teisėsaugos sistemoje, dalyvaujant tarptautiniuose projektuose.

„Mano tikslas yra pasiekti, kad ir patenkintume gyventojų pageidavimus, ir gyvuotų įmonė“, – sakė vadovas.

Daivos ZIMBLIENĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aaaaa :
    Varnas dai dirba!
  • zita :
    Sekmės naujam vadovui
  • ////// :
    Sutinku!
  • SS :
    Geras mentas- mires mentas.
  • Buvusių nebuna :
    Na dabar Butų ūkio ir Savivaldybės žulikams ateis galas. Padėk jam Dieve. Na bet kaip sakoma "Varnas Varnui akies nekerta. Pagyvensim pamatysim.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas