Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Miestelio apšvietimo laiką lemia lėšos

Genovaitė KAZIELIENĖ

Rečionių miestelio gyventoja pasakojo, kad gyvenvietėje buvo įrengtas apšvietimas, dėl to gyventojai dėkingi. „Bet reikėtų, kad kas nors pasirūpintų tinkamu laiku įjungti šviestuvus. Dabar jie pradeda šviesti nuo 16 valandos, išjungiami 21 valandą. Rytą lempos dega iki 8.30 valandos. Ar nebūtų įmanoma, kad vakare gyvenvietė būtų apšviečiama ilgiau, o rytą šviesos galėtų būti išjungiamos ir anksčiau“, – siūlė mūsų skaitytoja.

Vidiškių seniūnijos seniūnas Virgilijus Štaras kalbėjo, kad lempų įjungimą ir išjungimą reguliuoja fotorelės. „Ryte apšvietimas išjungiamas 8 valandą, vakare lempos šviečia iki 21.30 valandos. Toks degimo laikas nustatytas atsižvelgus į skiriamą finansavimą. Jeigu tam lėšų gautume daugiau, miestelio apšvietimo laikas pailgėtų“, – teigė seniūnas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Koks :
    Skirtumas kaip švaistė pinigus taip ir svaistys
  • Vidiškėnas :
    Ė jus balvonai nemaišykit ką Vidiškiuose padarė seniūnija ir ką bendruomenė., viską apie ką čia rašėt darė bendruomenė už parašytus projektus ir EU pinigus.
  • Aha :
    Vidiskiuose visokiu prudu prikase,pristate visokiu kaimo alchasams pavesiniu lebavimui. Tratina pinigus nesikuklindami.
  • Rita :
    Mažiau gėlyčių Vidiškiuoae ant stulpų, daugiau lėšų realioms gyventojų reikmėms. Protingiau planuojamas biužetas būtų pagarba žmogui.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas