Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Minutės trukmės ritualas gerai savijautai bei gražiems plaukams užtikrinti

Šiandien, kai gyvename tokiu įtemptu ritmu, dauguma žmonių skundžiasi, kad neturi galimybės tinkamai pasirūpinti savimi. Tačiau, ar žinojote, kad gali pakakti vos minutės trukmės ritualo kasdien, kad puikiai jaustumėtės ir turėtumėte gražius plaukus? Pats metas sužinoti apie tai daugiau.

Papildykite organizmą gerosiomis bakterijomis

Gerųjų bakterijų persvara organizme atrodo tarsi savaime suprantamas ir netgi nepastebimas dalykas iki tol, kol nepradedami jausti nemalonūs pasikeitimai – nesklandi žarnyno veikla, prastesnis maistinių medžiagų įsisavinimas ir t.t. Taigi, šie ir kiti simptomai gali byloti apie gerųjų bakterijų trūkumą organizme, o taip gali nutikti dėl įvairių priežasčių – antibiotikų vartojimo, infekcinės kilmės viduriavimo, esant Krono ligai ar dirgliosios žarnos sindromui. Taigi, jei norite jaustis iš tiesų puikiai, būti žvalūs bei energingi, būtinai papildykite savo organizmą gerosiomis bakterijomis. Gerųjų bakterijų kaina yra ypač nedidelė, o nauda – įvairiapusė. Tam, kad suvartotumėte reikiamą papildo normą, užtruksite mažiau nei minutę, o naudą jausite ilgai. Tad galima daryti išvadą, kad gerųjų bakterijų vartojimas yra nedaug pinigų ir laiko reikalaujanti, tačiau ypač naudinga bei ilgalaikė investicija.

Kolagenas – plaukams puoselėti

Dažnai sakoma, kad norint turėti sveikus ir gražius plaukus, reikia skirti daug laiko, dėmesio bei išlaidų. Tačiau net ir tuo atveju, jei jūs neturite laiko atlikti grožio procedūrų, naudoti kaukių, kurias reikia laikyti keliolika, keliasdešimt minučių ar net visą naktį, turite žinoti, kad yra iš tiesų greitas bei veiksmingas būdas užtikrinti gražią ir sveiką plaukų išvaizdą. Tai – geriamas skystas kolagenas plaukams. Kolagenas – statybinė plaukų medžiaga, todėl jo vartojimas leidžia atstatyti net ypač smarkiai nualinto plauko struktūrą, suteikia tvirtumo, sveiko spindesio. Kolageną suvartoti užtruksite vos pusę minutės per dieną, o rezultatai bus pastebimi ir džiugins ilgai. Beje, džiugina ir tai, kad kolagenas yra naudingas ne tik plaukams, bet ir odai, sąnariams. Daugiau apie kolageno naudą sužinosite https://www.ohhira.lt/kolagenas/geriamas-kolagenas/kolagenas-plaukams/.

Taigi, kaip matyti, gerai savijautai bei puikiai plaukų išvaizdai užtikrinti, tikrai nereikia daug laiko – pakaks ritualo, kuris iš jūsų pareikalaus vos vienos minutės.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas