Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

2020-ieji prasidėjo: kur planuosite vestuvių puotą?

2020-ieji jau prasidėjo, o tai reiškia, kad prasidėjo vestuvių, kurios vyks šiais metais, planavimas. Tad kur surengti vestuvių puotą? Šis klausimas aktualus kiekvienai jaunavedžių porai, o mes siūlome keletą patarimų, kurių verta paisyti, jei jūsų tikslas yra sodyba vestuvėms Kauno rajone.

Savaime suprantama, vienas svarbiausių dalykų, kurį reikia įvertinti prieš pasirenkant salę, yra svečių skaičius. Praktika rodo, kad dažniausiai vestuvių pokyliuose dalyvauja 70–90 žmonių, todėl salės, kurios gali sutalpinti iki 100 svečių, yra idealus pasirinkimas.

Vestuvių puota paprastai neįsivaizduojama be smagių šokių, žaidimų pramogų, todėl pirmenybę verta teikti tai salei, kurioje rastumėte kokybišką vaizdo bei garso aparatūrą. Savaime suprantama, labai svarbu užtikrinti ir optimalią oro temperatūrą – kai vienoje patalpoje laiką leidžia ne viena dešimtis žmonių, pirmenybę reikėtų teikti tai salei, kurioje būtų sumontuota kokybiška patalpų vėdinimo ir kondicionavimo sistema. Ne ką mažiau svarbų vaidmenį vaidina ir automobilių parkavimas – jei svečiai į šventę atvyks nuosavais automobiliais, pirmenybę teikite tai šventės vietai, kurioje būtų erdvi aikštelė automobilių saugojimui. Na, ir, žinoma, negalima pamiršti dar vienos svarbios detalės: nors į vestuvių šventė visi atvyksta tam, kad pasveikintų ką tik sukurtą šeimą bei gerai praleistų laiką, nereikia pamiršti, jog gyvename tokiame amžiuje, kai daugeliui sunku bent kelioms valandoms atsitraukti nuo profesinių reikalų. Taigi, pasielgsite iš tiesų išmintingai, jei pirmenybę teiksite tai pokylių salei, kurioje bus galima pasinaudoti belaidžiu internetu.

Jei domina vestuvių pokylis su nakvyne, tokiu atveju reikėtų atsakingai įvertinti ir tai, kiek žmonių išvyks ilsėtis į savo namus, o keliems iš jų bus reikalinga nakvynė. Praktika rodo, kad bent 10–15 proc. šventės dalyvių išvyksta nakvoti į savo namus, tuo tarpu likusiems būtina nakvynė.

Maitinimo sprendimai – taip pat labai svarbūs. kur kas daugiau laiko sutaupysite ir papildomų nepatogumų išvengsite tuo atveju, jei pasirinksite tokią šventės vietą, kur būtų gaminamas maistas. Pasidomėkite, kokie patiekalai sudaro meniu ir ar bus galimybė jį koreguoti pagal savo pageidavimus.

Domina sodyba vestuvėms Kauno rajone, atitinkanti visus išvardintus kriterijus? Idealiu pasirinkimu taps sodyba vestuvėms Kauno rajone, kur šventę smagiai ir kokybiškai galės atšvęsti net 100 žmonių kompanija, o patogi nakvynė bus suteikta net 68 asmenims (kambariuose rasite patalynę, rankšluosčius, WC, dušą ir nuostabius vaizdus pro langą). Rasite ir erdvę aikštelę automobiliams parkuoti, aukštos kokybės vaizdo bei garso aparatūrą; kondicionavimo įrangą. Svečiai taip pat galės naudotis belaidžiu internetu. Taip pat bus pasiūlyti net 2 šventinių patiekalų meniu, tad galite būti tikri, jog sau patinkančius patiekalus ras kiekvienas. Nuostabūs gamtos vaizdai puikiai tiks fotosesijoms bei padovanos daug gražių šventinių akimirkų.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas