K. Stepanova (kairėje), R. Janickas ir B. Žilėnienė.

Aktualijos, Naujausi

Meno mokyklos kolektyvui pristatė naująją direktorę

Daiva ZIMBLIENĖ

Savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė

Rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas ir administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė, Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas sausio 6-ąją Meno mokyklos kolektyvui pristatė naująją direktorę – Klavdiją Stepanovą.

Viešą konkursą laimėjusią ir nuo sausio 2 dienos šios mokymo įstaigos direktoriaus pareigas einančią K. Stepanovą pasveikino ir abi direktoriaus pavaduotojos ugdymui: Muzikos skyriaus – Miglė Čivienė ir bei Dailės skyriaus – Birutė Žilėnienė.

„Avansu gavau nepaprastai daug gerų žodžių, kurie labai įkvepia. Savo gyvenime teko turėti ne vieną vadovą ir esu labai dėkinga likimui, kad jie padėjo man pačiai bręsti kaip asmenybei.

Į šią mokyklą atėjau su labai šviesiais jausmais. Tai įstaiga, turinti ilgametes kultūros ir švietimo tradicijas, subūrusi puikų kūrybiškų, darbščių pedagogų kolektyvą. Dirbdama meno mokyklos direktore sieksiu puoselėti ilgametes Muzikos ir Dailės skyrių tradicijas, kad mokykla visada išliktų ryškiu Ukmergės krašto kultūros bei švietimo židiniu, ugdančiu savarankiškas ir kūrybingas asmenybes, garsinančiu Ukmergės miestą ir rajoną respublikoje ir už jos ribų.

Manau, kad labai svarbu sukurti darbuotojams saugią, kūrybiškumą skatinančią aplinką, kad mokytojai galėtų visą savo energiją bei žinias nukreipti į ugdymo procesą, suteikti mokiniams palankiausias galimybes išsiskleisti jų individualiems gebėjimams.

Seimas 2020-uosius paskelbė Mokyklų bendruomenių metais, tad kartu galvosime, kaip stip-rinti ir garsinti mūsų bendruomenę. Labai džiaugiuosi, kad į mūsų kolektyvą įsiliejo naujų, jaunų žmonių.

Mano darbo kabinetas visiems darbuotojams atviras, esate labai laukiami su visomis idėjomis, mintimis ir pasiūlymais“, – kalbėjo K. Stepanova.

2015-2019 metais K. Stepanova dirbo savivaldybės mero pavaduotoja. Ji turi daugiau kaip 10 metų pedagoginį darbo stažą. 1987 metais baigusi tuometinį Vilniaus valstybinį pedagoginį institutą ir atvykusi į Ukmergę, K. Stepanova šešerius metus dirbo tuometinėje II-oje vidurinėje mokykloje (dabar – Antano Smetonos gimnazija) – dėstė rusų kalbą, etnokultūros pagrindus ir buities darbus. Vėliau vienerius metus mokė taikomųjų tekstilės darbų ką tik įsisteigusioje Dailės mokykloje bei dar kelerius metus dirbo Rečionių pagrindinės mokyklos direktorės pavaduotoja ugdymui.

Į Ukmergės meno mokyklos direktoriaus pareigas K. Stepanova paskirta penkeriems metams – iki 2025 metų sausio 1 dienos. Meno mokykla, kurioje dirba 60 darbuotojų ir mokosi beveik 600 moksleivių, vadovo neturėjo nuo 2018 metų rugpjūčio mėnesio.

AUTORĖS nuotr.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • virga :
    Į Maxsimas jie dirbti neina ir savo verslo jie nekuria,jie mėgsta jau uždirbtus pinigus.
  • Danguole :
    dziugu, kad toks puikus zmogus vadovaus meno-mokyklos kolektyvui. Dideles sekmes...
  • Vėl :
    Grūsti visas gimines, įpratote prie šiltų vietelių,marš dirbti į siuvyklas ir fabrikus!!!!
  • Švogerių kraštas :
    Giminaitę įkišote? Į pensija laikas....

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas