Asociatyvi nuotrauka

Kriminalai, Naujausi

Per šventes neapsieita be policijos

Per tris šventines – Kūčių ir Kalėdų – dienas rajono Policijos komisariate pradėti penki ikiteisminiai tyrimai. Nustatyti trys neblaivūs vairuotojai, du vyrai smurtavo prieš savo moteris.

Pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, apie 14.20 valandą, Želvos miestelio Vilniaus gatvėje vyras (g. 1969 m.) vairavo motorolerį YIBEN YB50QT-3 būdamas apsvaigęs nuo alkoholio. Policijos pareigūnai 14.45 valandą pakartotinio tikrinimo metu nustatė, kad jo iškvėptame ore etilo alkoholio koncentracija siekia 2,61 promilės.

Tą pačią dieną, apie 18.50 valandą, dar vienas neblaivus vairuotojas sulaikytas kelyje Lokėnai-Vepriai-Gelvonai, ties Veprių seniūnijos Sietynų kaimu. Automobilį „Nissan Almera“ vairavęs vyras (g. 1999 m.) jo nesuvaldė ir nuvažiavo nuo kelio. Policijos pareigūnai tikrinimo metu jam nustatė 1,83 promilės girtumą.

Antrą Kalėdų dieną, apie 16.50 valandą, Ukmergėje, Kauno ir Žiedo gatvių sankryžoje, vyras (g. 1964 m.), vairuodamas automobilį „Renault Megane Scenic“, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio ir sukančio į kairę automobilio BMW. Transporto priemonės susidūrė. Autoavarijos kaltininkas, automobilio „Renault Megane Scenic“ vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino. Po valandos jis rastas namuose, jam nustatytas 2,08 promilės girtumas.

Kūčių dieną, gruodžio 24-ąją, namuose, esančiuose Siesikų miestelyje, moterį (g. 1967 m.) sumušė sugyventinis (g. 1983 m.). Smurtautojas savo aukai smūgiavo kumščiu į krūtinę ir veido sritį. Šiais savo veiksmais vyras sukėlė moteriai fizinį skausmą.

Dar vienas smurto atvejis nustatytas per Kalėdas. Gruodžio 25-ąją, apie 19.15 valandą, namuose kilus konfliktui vyras (g. 1998 m.) savo sugyventinei (g. 1983 m.) delnu sudavė į skruostą ir įspyrė į šoną. Moteriai išbėgus į lauką šauktis pagalbos, mušeika patempė jai už plaukų ir delnu uždengė burną. Šiais savo veiksmais jis sukėlė fizinį skausmą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Jurgita :
    Skurdas tose namuose? Kaip atrodo namai? Po remonto?
  • Smalsutis :
    Smalsutis klausia-o kodel nera nieko rasoma apie eismo ivyki kuris nutyko gruodzio 23 diena palei Sventupi?Taip ivykis techninis buvo,bet kaltininke tai stipriai girtoka???Leiskite suzinoti kodel tokia tyla,gerb zurnalyyystai???

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas