Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Smurtavo sugyventiniai

Rajono Policijos komisariato pareigūnams pranešta apie nudegimus patyrusią moterį. Ją ikiteisminio tyrimo nenustatytu laiku , t. y. lapkričio 22 ar 23 dieną, šviesiu paros metu, Ukmergėje, namuose, verdančiu vandeniu iš virdulio apipylė sugyventinis (g. 1966 m.). Nukentėjusiajai diagnozuoti galvos, kaklo, krūtinės ir liemens nudegimai. Be to, lapkričio 30-ąją, apie 5 valandą, sugyventinis, paėmęs plastikinę talpą su benzinu, grasino juo moterį apipilti ir padegti.

Gruodžio 1-ąją, apie 2.50 valandą, Siesikų seniūnijos Šinkūnų kaime vyras (g. 1988 m.) sumušė savo sugyventinę. Smurtautojas spyrė ir kumščiavo į įvairias kūno vietas, tuo nukentėjusiajai sukeldamas fizinį skausmą ir padarydamas daugybinius sumušimus. Taip pat vyras sudavė dviem moterį ginti bandžiusiems asmenims. Vienam iš jų buvo nuskeltas dantis.

Gruodžio 2-ąją, apie 4 valandą, Ukmergėje, namuose kilusio buitinio konflikto metu, neblaivus vyras (g. 1984 m.), dviejų vaikų akivaizdoje, kumščiu trenkė į veido sritį moteriai. Ji patyrė fizinį skausmą. Smurtautojui nustatytas 1,95 promilės girtumas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • regina :
    Be komentarų---buduliai.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas