Sukaktuvininkai ir kiti susirinkusieji klausėsi koncerto.

Žmonės

Jasiuliškyje šurmuliavo tradicinė Jubiliatų šventė

Vilma BELAPETRAVIČIENĖ

Bibliotekininkė

Kasmet baigiantis lapkričiui Jasiuliškių socialinės globos namuose vyksta gyventojų labai laukiama Jubiliatų šventė. Šiam renginiui visi aktyviai ruošiasi, puošiasi, laukia atvykstant artimųjų, draugų ir, žinoma, dovanų.

Šiais metais pasveikintos dvi vienodo amžiaus – 86 metų – sulaukusios vyriausios įstaigos gyventojos Marijona Dalinkevičienė ir Jadvyga Kristina Višnevska. Jauniausias jubiliatas Giedrius Kasparavičius šventė 20 metų jubiliejų. Iš viso buvo pasveikinti 22 globos namų gyventojai ir 12 darbuotojų.

Į šventę pakviesti ir jubiliejus minintys senjorai, kurie globos namuose nebedirba. Vienas iš jų – 90-metį atšventęs ilgametis darbuotojas, meno vadovas Albertas Jusys, subūręs globos namų ansamblį „Melodija“. Energija spinduliuojantis sukaktuvininkas scenoje kartu su savo ansambliu sudainavo ir dainą.

Sveikinimo žodį tarė globos namų direktorius Vilius Petrauskas. Susirinkusiuosius sveikino svečiai iš Zarasų, Prūdiškių, Utenos socialinės globos namų, Vilniaus gerontologijos ir reabilitacijos centro, taip pat Ukmergės rajono savivaldybės ir Vidiškių seniūnijos atstovai, gyventojų giminės, artimieji ir draugai.

Socialinių paslaugų priežiūros departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktorius Alvydas Masiulis darbuotojoms Reginai Nugarienei, Janinai Kunigėlienei, Vidai Markauskienei ir Anicetai Kirvelienei įteikė ministro Lino Kukuraičio padėkos raštus.

Renginį vedė Eva Basevičiūtė ir Andrius Vosylius. Koncertavo atlikėja EVA ir „Melodija“.

Vidos OLŠAUSKIENĖS nuotr.

90-metis meno vadovas A. Jusys.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas