Nuomonių telefonas

Ieškos galimybių

Genovaitė KAZIELIENĖ

„Gyvenu Dukstynos mikrorajone, esu vieniša, man 80 metų. Skaičiau spaudoje, kad stambiagabarites atliekas gyventojai turi pristatyti į Gerseniškių gatvėje esančią aikštelę. Mums, neturintiems mašinų pensininkams, tai sudarytų papildomų išlaidų, nes tektų samdyti automobilį, kuris išvežtų kokį sugedusį televizorių, šaldytuvą ar seną lovą. Prieš kurį laiką girdėjau, kai per radiją kalbėjusi atliekų operatoriaus atstovė teigė, jog savivaldybės du kartus per metus tokias atliekas privalo išvežti nemokamai. Norėčiau sužinoti, kaip iš tiesų yra“, – klausė ukmergiškė.

Savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus atsakė, kad šiais metais savivaldybė ėmėsi organizuoti stambiagabaričių atliekų išvežimą iš kaimo vietovių: „Nurodytomis dienomis kaimuose prie konteinerių paliktos stambios atliekos buvo renkamos prieš šv. Velykas, o dabar tai bus daroma iki šv. Kalėdų.“

Vedėjas taip pat paaiškino, jog miesto gyventojai stambias atliekas turi pristatyti į Gerseniškių gatvėje esančią aikštelę. „Ieškome galimybių organizuoti nemokamą stambiųjų atliekų surinkimą ir mieste, kad tuo galėtų pasinaudoti gyventojai, negalintys jų nuvežti į minėtą surinkimo vietą. Kol to nėra, pasistengsime laikraščio skaitytojai padėti atsikratyti sugedusiu televizoriumi, šaldytuvu ir sena lova – dėl to ji gali man paskambinti telefonais (8 340) 60 351, 8 611 35 277“, – kvietė A. Dutkus.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas