Kriminalai

Užsidegė į mišką važiuojanti medkirtė

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba registravo tris kvietimus.

Lapkričio 19-ąją ugniagesiai gelbėtojai vyko į Siesikų seniūniją ieškoti dingusio Daugailių kaimo gyventojo. 79-erių vyras iš namų lapkričio 13-osios rytą išėjo pasivaikščioti. Kai temstant žmogus nepasirodė, artimieji apie tai pranešė policijai. Tą patį vakarą pradėtos senolio paieško. Į jas lapkričio 14-ąją įsijungė ir ugniagesiai gelbėtojai. Jie žmogaus ieškojo vandens telkiniuose. Dingusiojo rasti nepavyko. Paieškos veiksmai buvo vykdomi toliau. Lapkričio 19-ąją prie ieškančiųjų vėl prisijungė ugniagesiai gelbėtojai. Jie tikrino Siesikų ežero pakrantę, du vandens telkinius prie dvaro, taip pat žvalgėsi kituose tvenkiniuose. Ir šįkart paieškos buvo bevaisės.

Lapkričio 21-ąją, apie 9.25 valandą, Lyduokių seniūnijos Virkščių kaime dėl gedimo užsidegė traktorius „John Deere 1270D“. Gaisras kilo, kai medkirtė važiavo į mišką. Ugnies padaryti nuostoliai minimalūs, nes liepsną turimu gesintuvu skubiai ėmė gesinti vairuotojas.

Lapkričio 23-ąją gelbėtojai talkino greitosios medicinos pagalbos medikams – iš Jaunimo gatvėje esančių namų padėjo išnešti ligonį.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas