Kriminalai, Naujausi

Ieškojo Daugailiuose dingusio senolio

Lapkričio 13-ąją, apie 17.35 valandą, rajono Policijos komisariato pareigūnams pranešta, kad dingo 79-erių Siesikų seniūnijos Daugailių kaimo gyventojas Vladimiras Jafimovas. Skambinusi dukra sakė, kad tėvas iš namų pasivaikščioti išėjo apie 10.30 valandą.

Tą patį vakarą vyriškio išskubėjo ieškoti gausios policijos pajėgos, taip pat pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis.

Paieškos buvo tęsiamos ir ketvirtadienį. Į jas įsijungė kinologai iš Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato, atvyko Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai. Žvalgytasi ne tik po apylinkes, dingusiojo ieškota ir vandens telkiniuose. Tačiau pastangos rasti dingusį žmogų rezultatų nedavė.

Penktadienį ieškoti senolio atvyko Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai iš Kauno bei Vilniaus dalinių. Iš viso tądien operacijoje dalyvavo apie 80 pareigūnų, kurie „šukavo“ mišką bei apylinkes. Kadangi V. Jafimovas anksčiau mėgo grybauti, viena iš versijų, jog vyras galėjo nueiti į mišką ir pasiklysti.

 „G. ž.“ inform.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ir Policijos komisariato nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas