Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

Prie kapinių – sustiprintas patruliavimas

Lapkričio pirmosiomis dienomis gausiai lankomos kapinės, todėl Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai ir šiais metais ypatingą dėmesį skirs kapinių prieigų priežiūrai.

Kaip informavo Vilniaus VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, pareigūnai dirbs pagal specialų pajėgų išdėstymo planą. Didžiausios policijos pajėgos bus nukreiptos prie Dukstynos kapinių bei šalia esančio magistralinio kelio Kaunas–Zarasai-Daugpilis. Čia bus pastatyti papildomi kelio ženklai, įrengti specialūs postai, kurie, esant poreikiui, reguliuos transporto priemonių srautus. Siekiant išvengti automobilių spūsčių, pasiruošta sklandžiai nukreipti transporto priemonių eismą. Dukstynos kapinių teritorijoje, kaip ir įprastai lapkričio 1 dieną, vyks vienpusis eismas: į kapines bus vienas įvažiavimas, o išvažiuoti bus galima dvejose vietose.

Vairuotojai raginami būti pakantūs, supratingi ir dėmesingi, laikytis papildomų kelio ženklų reikalavimų.

„Piktnaudžiavimas ir papildomo ženklinimo nesilaikymas paprastai tik sukuria nereikalingas problemas, sutrikdo eismą ir sudaro nepatogumų kitiems eismo dalyviams“, – tvirtino A. Krogertienė.

Ji taip pat pridūrė, kad didžiausios automobilių grūstys susidaro apie 11–14 valandą, todėl ruošiantis lankyti kapus patarė į tai atsižvelgti.

Policija vykstantiems lankyti artimųjų kapų rekomenduoja neskubėti, o važiuojantiems į tolimesnę kelionę siūlo išvykti ankstėliau. Gyventojai turėtų atminti elementarias taisykles: išlipę iš automobilio tamsiu paros metu apsirengti šviesą atspindinčią liemenę, segėti atšvaitą ar pasišviesti žibintuvėliu. Paliekant automobilius reikėtų patikrinti, ar tikrai jie užrakinti, ar automobilio salone nepalikta daiktų.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas